Survivor yeni bölüm fragmanında nefes kesen mücadele! Survivor yeni yarışmacılar kimler? Dengeler değişecek…

Survivor yeni bölüm fragmanında nefes kesen mücadele heyecan yarattı ve izleyicileri bu akşam ekrana kilitlemeyi hedefliyor. TV8’in fenomen yarışmasının her bölümü merakla bekleniyor, Ünlüler ve Gönüllüler takımları kıyasıya rekabet içinde performanslarını sergiliyor. Bu akşamki ödül oyununu hangi takımın kazanacağı merak konusu oldu, ayrıca yeni katılan yarışmacılar da dikkat çekti. Peki yedeklerden mücadeleye dahil olan Survivor yeni yarışmacılar kimler? Dengeler değişecek…

Giriş Tarihi 11 Şubat 2021, 12:58 Güncelleme 11 Şubat 2021, 12:58
Survivor yeni bölüm fragmanında nefes kesen mücadele! Survivor yeni yarışmacılar kimler? Dengeler değişecek…

İÇİNDEKİLER

Gündemde pek çok kişi Survivor yeni bölüm fragmanında nefes kesen mücadele! Survivor yeni yarışmacılar kimler? Sorularının yanıtlarını merak ediyor ve arama motorları üzerinden sıklıkla sorgulananlar arasında yer alıyor. 11 Şubat akşamı TV8'de yayınlanacak olan yarışmada ödül oyunu mücadelesi verilecek ve sonrasında ise eğlenceli anların yaşandığı Anlat Bakalım oyunu oynanacak. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…

SURVİVOR YENİ YARIŞMACILAR KİMLER?

Öykü, Yiğit, Berkay yeni yedek yarışmacılar oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Doğan, Hanzade, Öykü ve Baran eleme adaylarıydı Survivor'da dün akşam yapılan ada konseyi sonucunda Baran yarışmaya veda etti.

SURVİVOR 9 ŞUBAT SMS SIRALAMASI

Ünlüler Takımı

12- Gonca

11- Hayrettin

10- Sergen

9- Melis

8- Merve

7- Çağrı

6- Barış

5- Doğan

4- Öykü

3- İsmail

2- Batuhan

1- İlayda

Gönüllüler Takımı

10- Baran

9- Aleyna Ç.

8- Yunus Emre

7- Aleyna

6- Hanzade

5- Ayşe

4- Reşat

3- Steven

2- Dora

1- Poyraz

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Yarışmacıların yakınları ile iletişim kurmasını sağlayan Survivor iletişim oyunu heyecan dolu anlara sahne oldu. Ailelerinden gelen fotoğraflı mesajları görebilmek için ünlüler ve gönüllüler takımı parkurda adeta canını dişine taktı. Yarışmacılar oyun sırasında, parkurun başında bir küpü çevirerek ardından da dört küpü taşıyarak finalde atış alanı yerleştirmeye çalıştı.

Nefes kesen oyunda Poyraz - Barış karşılaşmasında Gönüllüler kazanıp skor 9-7 olunca iki takımın en iyi yarışmacıları belirlendi. Ünlülerden Melis ve Batuhan, Gönüllüler takımından Aleyna ve Poyraz karşılaşması oyunun kaderini belirledi. Melis, takımına iletişim oyununu kazandıran sayıyı alınca böylece kazanan 10'a7 skorla ünlüler oldu. Ünlüler takımı yakınlarından gelen mesajla duygusal anlar yaşadı.