Dedemin Fişi konusu nedir? Dedemin Fişi oyuncuları kimler? Ne zaman çekildi?

Bu akşam televizyon ekranlarına gelecek olan Dedemin Fişi konusu nedir? Daha önce de çok kez yayınlanan ve severek izlenen Dedemin Fişi özellikle komedi severlere hitap ediyor. Ailecek izleyebileceğiniz filmde birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor ve kahkaha dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Peki Dedemin Fişi oyuncuları kimler? Ne zaman çekildi?

Giriş Tarihi 07 Ekim 2020, 18:19 Güncelleme 07 Ekim 2020, 18:19
Dedemin Fişi konusu nedir? Dedemin Fişi oyuncuları kimler? Ne zaman çekildi?

İÇİNDEKİLER

Yönetmen koltuğunda Meltem Bozoflu'nun oturduğu Dedemin Fişi vizyona girdiği 2015 yılında izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Zaman zaman televizyonda da yayınlanan ve kahkahalarla izlenen Dedemin Fişi konusu ve oyuncuları merak edilerek gündemde araştırılmaya başlandı. İşte Dedemin Fişi hakkında bilgiler…

DEDEMİN FİŞİ KONUSU NEDİR?

Malatyalı Çirci Ailesi'nin reisi Salih Bey'in beyin ölümü gerçekleşmiştir, ancak yaşam destek ünitesine bağlı şekilde hayatta tutulmaktadır. Dört bir yana dağılmış ve hepsi farklı hayallere sahip aile üyeleri bir araya gelir ve Salih Bey'in fişinin çekilmesine karar verirler. Çocukları ve torunlar arasında daha fiş çekilmeden miras kavgaları başlar...

DEDEMİN FİŞİ OYUNCULARI KİMLER?

Televizyonda yayımlanan 'Güldür Güldür Show' programının yönetmenliğini yapan Meltem Bozoflu'nun yönettiği Dedemin Fişi filminde; Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Doğa Rutkay, Uğur Bilgin, Ali Sunal ve Ayşen Gruda rol alıyor.

ONUR BULDU KİMDİR?

Onur Buldu, 4 Ağustos 1982 tarihinde İzmir, Bergama'da doğmuştur. Annesi Tunceli'li ebe hemşire, babası bir öğretmendir. İzmir, Menemen'de büyüdü.
Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bir süre görev aldı ve Keşanlı Ali Destanı oyununda oynadı. Daha sonra İstanbul'a yerleşen oyuncu, birçok dizi ve sinema yapımında rol aldı.
"Papatyam" dizisinde Metin Akpınar ile karşılıklı oynadı.

Show tv'de yayınlanan "Güldür Güldür" adlı mizah programında oynamaktadır. "Güldür Güldür" adlı televizyon şovunda Ali Sunal, Alper Kul, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynadı.

Filmleri ve Dizileri :

2014 - Analı Oğullu (TV Dizisi)
2014 - Eyyvah Eyvah 3 (Sinema filmi)
2013 – 2014 - Güldür Güldür (TV Dizisi)
2012 - Berlin Kaplanı (Sinema filmi)
2011 - Aşağı Yukarı Yemişlililer (TV Dizisi)
2009-2011 - Papatyam (TV Dizisi)
2009 - Aşk Geliyorum Demez (Sinema filmi)
2009 - Ada: Zombilerin Düğünü (Sinema filmi)
2009 - Yalancı Romantik (TV Dizisi)
2008 - Plajda (Sinema filmi)
2007 - Doktorlar (TV Dizisi)
2007 - Avrupa Yakası (TV Dizisi)