Arabalar 3 konusu ve oyuncuları! Arabalar 3 ne zaman ve nerede çekildi?

ATV ekranlarında bu akşam yayınlanacak olan Arabalar 3 konusu ve oyuncuları merak edilerek gündemde sıkça araştırılanlar arasında yer aldı. Vizyona girdiği yıl ilgiyle izlenen Arabalar 3 zaman zaman televizyon ekranlarına da geliyor. Yayın akışında gören ve Arabalar 3 ne zaman ve nerede çekildi? Sorusunun yanıtını araştıranlar için film ile ilgili merak edilen tüm bilgileri derledik.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2020, 17:29 Güncelleme 15 Eylül 2020, 17:29
Arabalar 3 konusu ve oyuncuları! Arabalar 3 ne zaman ve nerede çekildi?

İÇİNDEKİLER

Tüm ailenin izleyebileceği animasyon, macera ve fantastik konulu filmleri sevenlerin ilgiyle izleyeceği Arabalar 3 konusu ve oyuncuları merak edilenler arasında yer aldı. 2017 yılında vizyona gire Arabalar 3 hala severek izleniyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve oyuncuları ile bu akşam ATV'de izlenecek olan Arabalar 3 hakkındaki bilgileri paylaştık.

ARABALAR 3 KONUSU NEDİR?

Pixar'ın sevilen serisi Arabalar'ın 3. devam halkası Arabalar 3'te yönetmen koltuğunda tekrar Brian Fee oturuyor. Şimşek McQueen'in yeni maceralarını göreceğimiz filmde sevimli arabayı kendisinden genç ve hızlı arabalar tarafından bozguna uğratılmış olarak görüyoruz. Şimşek pistlere geri dönmenin hayalini kurup kenara itildiğine içerlerken bir anda #95'in işinin henüz bitmediğini kanıtlamaya karar veriyor. Hevesli genç yarış teknisyeni Cruz Ramirez'in yardımına, kazanmak için bir plana, merhum Hudson Hornet'in verdiği ilhama ve birkaç beklenmedik numaraya ihtiyacı olan arabamız Piston Kupasının en büyük yarışında boy göstermeye hazırlanıyor.

ARABALAR 3 FİLMİNİ SESLENDİREN OYUNCULAR KİMLER?

Owen Wilson

Larry The Cable Guy

Armie Hammer

Bonnie Hunt

Tony Shalhoub