14 Eylül Pazartesi Doya Doya Moda puanlaması! Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu?

TV8'in hafta içi her gün yayınlanan ve ilgiyle izlenen büyük beden stil yarışması Doya Doya Moda'da eğlenceli anlar da yaşandı. Sabiha'ya sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Haftanın ilk gününde Doya Doya Moda'da günün en yüksek ve en düşük puanını alanlar belli oldu. Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu Doya Doya Moda'da 14 Eylül Pazartesi puan durumunu haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2020, 08:43 Güncelleme 15 Eylül 2020, 08:43
14 Eylül Pazartesi Doya Doya Moda puanlaması! Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu?

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? Sorusunun yanıtı merak edilerek gündemde sıkça araştırılıyor. Yeni haftaya yeni yarışmacısı ile başlayan TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'da 42 beden ve üstü yarışmacılar modaya bakış açılarını yansıtıyor. Yeni gelen yarışmacının ayakkabısız eksik kombinle gelmesi jüri üyelerini kızdırırken gergin anların yaşanmasına neden oldu. Peki 14 Eylül Pazartesi Doya Doya Moda puanlaması nasıl şekillendi?

14 EYLÜL PAZARTESİ DOYA DOYA MODA PUANLAMASI

Yeni yarışmacı Arzu: Kombini olmadığı için puanlanmadı.
Nur: 7
Birben: 4
Sabiha: 17
Rabia: 20
Özde: 13
Rümeysa: 5

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 97 puan ile Doya Doya Moda Sabiha oldu ve altın kolyeyi boynuna taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Birben, Rabia ve Neslihan girdi. Kemal Doğulu elenen ismin 61 puan ile Fulya olduğunu açıkladı.

DOYA DOYA MODA SABİHA KİMDİR?

Yarışmaya İstanbul'dan katılan Sabiha, 24 yaşında ve aslen Rizeli. Çiğ köfteci dükkanı işletiyor. Başından bir evlilik geçen ve bir çocuk sahibi olan Sabiha, 'Erkek arkadaş ile ilk buluşma' konseptinde duygusal anlar yaşamış ve şunları söylemişti. "Eşimden çok kısa bir süre önce ayrıldım, bekar bir anneyim. Kötü bir şekilde ayrılmadık, sadece anlaşamıyorduk. Bitirmenin en doğrusu olduğuna karar verdik. Yarışmaya çocuğum için katıldım, tek başıma annelik nasıl yaparım, bunu göstermek için yarışmaya katıldım"

BİRBEN COŞKUN KİMDİR?

Dilan Birben çoşkun 1.74 boyunca ve 24 yaşında. Aslen İzmirli olan ve orada yaşayan Birben Coşkun, işletmecilik yapıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonometri bölümü mezunu. İşletmecilik yapan ve organizasyonla işleriyle ilgilenen genç yarışmacı, aynı zmaanda butik bir pastane sahibi. Doya Doya Moda tanıtımında kendisini tanıtan yarışmacı, "Benim için moda, insanın kendini ve vücudunu en iyi şekilde tanıyıp ifade edebilmesidir. Benim için olmazsa olmaz parçalar basenlerimi kapatan uzun ceketler" dedi.