Survivor Galataport nerede, hangi ilçede? Galataport İstanbul'un neresinde?

Survivor 2020'de final için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Bilindiği üzere finale kalan iki yarışmacıyla büyük final İstanbul'da yapılacak. Acun Ilıcalı bu akşam Dominik'ten yapılan canlı yayında Survivor finalinin Galataport'ta yapılacağını açıkladı. Peki, Survivor Galataport nerede, hangi ilçede? Galataport İstanbul'un neresinde? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2020, 00:24 Güncelleme 11 Temmuz 2020, 00:34
Survivor Galataport nerede, hangi ilçede? Galataport İstanbul’un neresinde?

İÇİNDEKİLER

Survivor'da final günü için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da Acun Ilıcalı İstanbul'da nerede yapılacağı bilgisini izleyiciler paylaştı. Acun Ilıcalı büyük finalin Galataport'ta yapılacağını söyledi. Peki, Survivor Galataport nerede, hangi ilçede? Galataport İstanbul'un neresinde? İşte merak edilenler...

GALATAPORT HAKKINDA

Galataport veya Salı Pazarı Kurvaziyer Limanı Projesi Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü'ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer almaktadır.

KONUM VE ULAŞIM

Proje Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü'ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer almaktadır.

Galaport projesi...

GALATAPORT PROJESİ'NDE SONA YAKLAŞILDI

Dünyanın en büyük sahil şeridi projelerinden birisi olan Galataport Projesi'nde sona yaklaşıldı. Turizmden kültür sanata, gastronomiden alışverişe kadar hayatın her alanına dokunacak olan Galataport Projesi'nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Covid-19 virüs salgını nedeniyle inşaat çalışmaları bir süreliğine yavaşlayan projede, normalleşme süreciyle birlikte çalışmalar yeniden hızlandı.

Karaköy sahil şeridine 200 yıl sonra erişim imkanı verecek projenin bir yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor.