Survivor Berkan kimdir? Eleme adayı olan Survivor Berkan Karabulut kaç yaşında?

Bu akşam Survivor 2020’de ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak ve bir eleme adyaı daha çıkacak. Dün akşamki dokunulmazlığı Sercan Yıldırım kazandı ve adadan gitmesi yönünde Berkan’ın ismini söyledi. Bu gelişme üzerine Survivor Berkan kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. Peki potaya kalan 3 kişiden en düşük puanı alan hayallerine veda etmek zorunda kalacak. Peki eleme adayı olan Survivor Berkan Karabulut kaç yaşında?

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2020, 18:19 Güncelleme 05 Temmuz 2020, 18:19
Survivor Berkan kimdir? Eleme adayı olan Survivor Berkan Karabulut kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Survivor 2020'nin hırslı ve başarılı yarışmacıları arasında yer alan Berkan Karabulut geçen hafta olduğu gibi bu hafta da eleme potasına girdi. Sercan Yıldırım tarafından potaya sokulan ve eleme adayı olan Survivor Berkan Karabulut kaç yaşında? Sorularının yanıtları merak edilerek araştırılmaya başlandı. Bu hafta elenip elenmeyeceği merak konusu olan ve mavi takımda mücadele veren Survivor Berkan hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

SURVİVOR BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Survivor 2020 yarışmacısı Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Yugoslav bir ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya gelen Berkan Karabulut, sık sık okul değiştirmiş ve bunun nedeninin her sene en iyi basketbol takımı neredeyse oraya yönelmesi olduğunu ifade ediyor.
7 yaşında futbola başlayan Berkan, sonrasında da birçok spor dalıyla ilgilendi. İstanbul'un en iyi takımlarında basketbol oynadı. 2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene Bellevue Residance'da eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme'de spor stüdyosu açtı. 25 Aralık 2015'te ise kendi spor salonunu açtı. 4 seneyi aşkın süredir Dublex Bahçeli bir stüdyo çalıştırıyor.

SURVİVOR BERKAN'IN SEVGİLİSİ LALE ONUK KİMDİR?

Lale Zuzanna Onuk İstanbul doğumludur. Varşova Sosyal Bilimler ve psikoloji üniversitesi Psikoloji bölümü 2. sınıf öğrencisiyken Miss Turkey 2018'de 19. Numarada yarışmıştır. 1,80 boyunda olan Lale Onuk 22 yaşında. Survivor Berkan'ın sevgilisi Lale Onuk, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekerken, Instagram'da şu sıralar 153 bin takipçisi bulunuyor.

SURVİVOR YENİ TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

Parkuru en hızlı tamamlayan Cemal Can ve Berkan yeni kaptanlar oldu.

KIRMIZI TAKIM: BERKAN, BARIŞ, ELİF

MAVİ TAKIM: CEMAL, YASİN, SERCAN