Survivor kaptanlık oyunu kim kazandı? 3 Haziran Survivor'da kimler kaptan oldu?

TV 8 ekranlarının ilgiyle takip edilen takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmacılar bireysel olarak yarıştı ve birinci olan isim ilk söz sahibi olarak takımında yer alacak yarışmacıları seçecek. İki takımda beşer kişiden oluşacak. Peki, Survivor kaptanlık oyunu kim kazandı? 3 Haziran Survivor'da kimler kaptan oldu? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 03 Haziran 2020, 22:45 Güncelleme 03 Haziran 2020, 22:45
Survivor kaptanlık oyunu kim kazandı? 3 Haziran Survivor’da kimler kaptan oldu?

İÇİNDEKİLER

İzleyicilerin ekranların başında heyecanla takip ettiği Survivor'da bu akşam kaptanlık oyunu için yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Heyecanla takip edilen yarışma esnasında yarışmacılar bireysel olarak mücadele etti. Yeni dönemde takımlar beşer kişi olarak ikiye ayrılacak. Peki, Survivor kaptanlık oyunu kim kazandı? 3 Haziran Survivor'da kimler kaptan oldu?

SURVİVOR KAPTANLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Kaptanlık oyununu kazanan isimler Sercan ve Cemal Can oldu. Takım kaptanları Cemal Can ve Sercan takımlarını kurmak için ilk söz sahibi olma konusunda mücadele etti. Oyunu Sercan kazanarak ilk söz sahibi olan kaptan oldu.

SURVİVOR'DA YENİ TAKIMLAR NASIL OLACAK?

Acun Ilıcalı eleme öncesinde Ada konseyinde yeni takımlar hakkında "Survivor yarından itibaren haftalık takımlarla oynanacak. Bunun sistemini bir kez daha anlatıyorum. On yarışmacı bireysel olarak parkurda performans sergileyecek. Daha sonra en iyi dereceyi yapan dört yarışmacı, birinci ve dördüncü, ikinci ve üçüncü olarak eşleşecek. İki kaptan ortaya çıkacak. En son iki kaptan tek teke oynayacak ve kazanan seçme hakkına sahip olacak. Birinci seçme hakkı çok önemli biliyorsunuz. Bunada iki kaptanın arasındaki oyun karar verecek. Kaptanlık oyunundan sonra yarın akşam bir konsey olacak ve o konseyde iki kaptan yeni takımlarını seçecek." ifadelerini kullandı.

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Survivor'da bilindiği üzere Gönüllüler takımından Sercan, Elif, Yunus Emre ve Aycan eleme adayı olmuştu. Acun Ilıcalı Ada konseyinde elenen ismi Aycan Yanaç olarak açıkladı.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasındaki mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 6 Ünlüler takımı oldu ve aileleriyle telefonda görüştüler. Yarışmacılarla aileleri arasında görüşme esnasında duygusal anlar yaşandı.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasındaki kıran kırana mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 8 Gönüllüler takımı oldu.

GÖNÜLLÜLER: 10

ÜNLÜLER: 8