Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? 3 Haziran Doya Doya Moda puanlaması

TV8’in sevilen stil yarışması Doya Doya Moda hafta içi her gün 12:30’da ekrana geliyor. 42 beden ve üstü olan yarışmacılar günün konseptine göre stillerini sergilerken jüri üyeleri de puanlama yapıyor. “Su ve Emel program bitince başka birine dönüşüyor” diyen Betül oldukça dikkat çekti. 3 Haziran Doya Doya Moda puanlaması yapıldı, peki bugün Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu?

Giriş Tarihi 03 Haziran 2020, 16:20 Güncelleme 03 Haziran 2020, 16:20
Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? 3 Haziran Doya Doya Moda puanlaması

İÇİNDEKİLER

3 Haziran Doya Doya Moda günün birincisi ve sonuncusu belli olurken yarışmacılar arasındaki gerginlikler de sürüyor. Betül, Emel ve Su arasındaki gerginlik gündem konusu oldu ve bu gelişme üzerine yarışmacılar hayatları da araştırılmaya başlandı. Doya Doya Moda jürileri Kemal Doğulu, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu günün puanlamasını yaptı. İşte Doya Doya Moda 3 Haziran puan durumu…

DOYA DOYA MODA GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Sündüz 12 puanla günün birincisi oldu
Su:3
Emel:6
Gamze:9
Betül:4
Hanzade:3
Melika:3

DOYA DOYA MODA BETÜL BÖÇKÜN KİMDİR?

Kuaförlük yapan ve 24 yaşında olduğunu söyleyen Betil Böçkün, aslen Bingöllü olduğunu belirtmişti. Anne ve babası ayrı olan Betül Böçkün, annesiyle görüşmediklerini ve neredeyse hiç görmediklerini dile getirdi.
Doya Doya Moda yarışmacısı Betül oğlu Emir'in 3 yaşında hayatını kaybettiğini söyledi. Annesiyle babasının yollarını ayırması sonrası annesinden haber alamadıklarını söyleyen Betül Böçkün, kendilerine halalarının baktığını ifade etti.
2 kardeş olduklarını ve bir erkek kardeşi olduğunu söyleyen Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün, annesiyle babasının ayrılması sonrası 17 yaşındayken annesine bilinmeyen numaralar üzerinden ulaşıp görüştüğünü ifade etti.