Ceyda Ateş kaç yaşında, kiminle evli? Ceyda Ateş'in eşi kimdir?

Güzel oyuncu Ceyda Ateş uzun yıllardır ekranda yoktu. Evlendikten sonra Amerika’ya yerleşen Ceyda Ateş’ten sevindirici bir haber geldi ve sosyal medya hesabından bebek beklediğini sevenleriyle paylaştı. Bu gelişme üzerine Ceyda Ateş kaç yaşında, kiminle evli? Ceyda Ateş'in eşi kimdir? Sorularının yanıtları arama motorları üzerinden sıkça sorgulanmaya başladı. İşte Ceyda Ateş’in hayatına dair merak edilen bilgiler…

Giriş Tarihi 01 Haziran 2020, 14:51 Güncelleme 01 Haziran 2020, 14:51
Ceyda Ateş kaç yaşında, kiminle evli? Ceyda Ateş’in eşi kimdir?

İÇİNDEKİLER

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile bir döneme damgasını vuran Ceyda Ateş, uzun yıllar sonra yeniden gündem konusu oldu. 3.5 aylık hamile olan Ceyda Ateş bu güzel haberi "İçimde büyüyen, minicik eller, minicik ayaklar ve minicik bir kalp var. Beklemediğimiz anda bize sürpriz yaptı fındık. Evet anne baba oluyoruz" sözleri ile duyurdu. Peki Ceyda Ateş kimdir? Ceyda Ateş'in kocası kimdir? İşte tüm bilgiler...

CEYDA ATEŞ KİMDİR?

14 Eylül 1987 tarihinde Ankara'da doğan Ceyda Ateş, 1995 yılında başlayan aktif kariyerini günümüzde yer aldığı diziler ile sürdürmektedir. Sunucu, oyuncu ve model olarak çalışan Ateş, oyunculuk eğitimini Barış Manço Kültür merkezinde almıştır. Buradaki eğitiminden sonra Gurbet Kadını, Aşk Oyunu, Elveda Rumeli, Cennet Mahallesi gibi yapımlarda yer alan oyuncu Çılgın Dershane filminde de oynamıştır.
Bir dönem Kavak Yelleri dizisine konuk oyuncu olarak dahil olan ve üçüncü sezonda dizinin daimi oyuncuları arasında yer alan Ceyda Ateş, Yer Gök Aşk dizisinde bir bölüm konuk oyuncu olarak yer almıştır. 1995 yılında Çiçek Taksi dizisinde Aslı karakteri ile başlayan kariyerinde onlarca dizi ve filmde yer alan oyuncu Adını Feriha Koydum dizisinde Hande Gezgin karakterini canlandırmıştır.



2012 yılında Evlerden Biri dizisinde Nursen olarak başrol üstlenen Ceyda Ateş, 2012 yılında devam dizisi olan Emir'in Yolunda Hande Gezgin karakteri ile diziye devam etmiştir. Oyuncu son dönemde Böyle Bitmesin ve Bir Yastıkta dizilerinden sonra Yılanların Öcü isimli yapımda yer almıştır.

CEYDA ATEŞ'İN EŞİ BUĞRA TOPLUSOY KİMDİR?

İstanbul Çekmeköy doğumlu olan Buğra Toplusoy, Roman Mağazaları'nın sahibi Turgut Toplusoy'un oğludur. BuğraToplusoy, ortaokulu İstanbul'da okuduktan sonra 15 yaşında kendi isteğiyle İsviçre'ye gitti. College du Leman'dan aldığı eğitimin ardından Boston'daki Wentworth İnstitute'de mimari eğitim aldı. Babasının isteği üzerine okuduğu mimarlık mesleğini zaman içerisinde çok sevdi. Şu anda şirketin İcra Kurulu Başkanı ve Genel Koordinatörü olarak görev yapıyor.