Survivor birleşme partisi ne zaman? 2020 Survivor Ünlüler Gönüllüler ada birleşme partisinde neler olacak?

Survivor birleşme partisi ne zaman? 2020 Survivor Ünlüler Gönüllüler ada birleşme partisi ne zaman sorusuna yarışmanın izleyicileri yanıt arıyor. Survivor birleşme partisinde neler olacak? TV8 kanalında ekranlara gelen yarışma programı Survivor’da ada birleşme partisi heyecanı yaşanacak. Bir klasik haline gelen partide sürpriz konuklar da olacak. Partide ilk olarak açık artırma oyunu oynanacak. Anlat Bakalım ve futbol oyununun yanı sıra, şarkı yarışması da düzenlenecek. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman? Yanıtı haberimizde…

Giriş Tarihi 11 Nisan 2020, 19:52 Güncelleme 11 Nisan 2020, 20:35
Survivor birleşme partisi ne zaman? 2020 Survivor Ünlüler Gönüllüler ada birleşme partisinde neler olacak?

İÇİNDEKİLER

2020 Survivor birleşme partisi ne zaman? Survivor Ünlüler Gönüllüler ada birleşme partisi için heyecan dorukta! Dominik'te kıyasıya süren Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki mücadeleye birleşme partisi molası verilecek. Partide eğlenceli oyunlar oynanacak. Şarkı yarışması, futbol ve Anlat Bakalım oyunları izleyicilere keyifli dakikalar geçirtecek. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman? Survivor ada birleşme partisinde neler olacak? Detayları Acun Ilıcalı açıkladı…

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Survivor birleşme partisi ile ilgili Acun Ilıcalı açıkla yaptı. Ilcalı,"Cuma günü araba oyunumuz var. Cumartesi günü yayında büyük bir derbimiz olacak. Sonra tartı yarışması olacak. En çok kilo verene, ileriki ödül oyunlarından birinde çift katı yeme imkanı vereceğiz. Pazar günü şarkı yarışması, pazartesi de takım değişikliği konseyi var. Takım değişikliğinde de bir sürprizimiz var" ifadelerini kullandı.

Ilıcalı, eleme için atılan SMS oylarından elde edilen gelirin Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlanacağını bildirdi.

Ilıcalı, "Açık arttırma", "Kilo yarışması" ve "Futbol maçı" yarışmasının da önümüzdeki günlerde yapılacağını açıklarken, "Anlat bakalım" oyununa sunucu Murat ile birlikte kendisinin de dahil olacağını paylaştı.

Acun Ilıcalı, ada konseyinde birleşme partisine dair açıklamalarda da bulundu. Yarışmacıların ve izleyicilerin heyecanla beklediği birleşme partisi önümüzdeki hafta yapılacak. Ilıcalı birleşme partisinde şarkı yarışmasının da yapılacağını sözlerine ekledi.

Survivor'da performans oyunları ise son kez yapılacak. Aynı zamanda 2 adet araba ödülü, bir erkek ve bir kadın yarışmacıya verilecek.

BİRLEŞME PARTİSİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER!

Acun Ilıcalı, Survivor birleşme partisinden eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ilıcalı'nın paylaştığı videoda yarışmacıların halay çekerek eğlendiği görüntüler yer aldı. Aynı zamanda Ilıcalı'nın paylaştığı videoda Survivor Gönüller takımında yarışan Cemal Can Canseven'in DJ performansının geceye damga vurduğu görülüyor.

PARTİDE NELER OLACAK?

Acun Ilıcalı, ekrana gelen Survivor ada konseyinde birleşme partisinde neler olacak açıkladı. İlk olarak açık artırma oyunu oynanacak. Geçtiğimiz hafta oynanan oyunu duyan yarışmacılar, Acun Ilıcalı'dan açık artırmada olmasını istediği yiyecekleri dile getirdi. Sonrasında "Kilo tahmini" oyunu oynanacak. Bu oyunda yarışmacıların, Survivor başında ve şimdiki halleri ekrana gelecek. Birleşme partisinde Anlat Bakalım ile birlikte futbol oyunu da oynanacak. Ve yarışmacılar, bu sefer performanslarını "Şarkı yarışması"nda gösterecekler.