Diriliş Ertuğrul'un sevilen ismi o sahneyle Kuruluş Osman'a geri döndü! İşte geceye damga vuran o sahne

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'da bu akşam dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Moğol belasına karşı dara düşmüş Osman'a, rüyasında dedesinin Kayı Obası'na gelerek otağında kendisini teselli etmesi büyük güç verdi. Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey'in babası Süleyman Şah'ı canlandıran Serdar Gökhan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümüne konuk oldu. Osman Bey'in rüyasında Süleyman Şah'ı görmesi ve ikili arasındaki diyaloglar geceye damgasını vurdu.

Giriş Tarihi 04 Mart 2020, 22:19 Güncelleme 04 Mart 2020, 22:22
Diriliş Ertuğrul’un sevilen ismi o sahneyle Kuruluş Osman’a geri döndü! İşte geceye damga vuran o sahne

İÇİNDEKİLER

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın; genel yönetmenliğini Metin Günay'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman'ın atv ekranında yayınlanan 13'üncü bölümü de heyecan dolu sahneleriyle seyirciyi ekran başına kilitledi. Diriliş Ertuğrul dizisinde Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul Bey'in babası Süleyman Şah karakterine hayat veren Serdar Gökhan Kuruluş Osman'a konuk oldu. İşte geceye damga vuran Osman Bey'in rüya sahnesi...

SERDAR GÖKHAN KİMDİR?

Serdar Gökhan, 15 Mayıs 1946 tarihinde Bolu, Mudurnu'da doğmuştur. Gerçek adı Nusret Ersöz'dür. Asıl mesleği ressamlıktır. Çizgi roman ressamlığı yaptı. Beşiktaş Tatbiki Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü'nde okudu.

KURULUŞ OSMAN 13. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kayı Obasından sürülen Osman Bey, Samsa Çavuş'un obasına gider ancak Samsa Çavuş'la giriştiği kavga iplerin kopmasına neden olur. Cengiz Han'ın emanetlerini eline geçeren Balgay, büyük bir kudrete kavuşurken, Balgay'dan sancak beyliği alan Dündar, Osman Bey'e karşı yeni hamleler planlamaktadır. Cengiz Han'ın emanetlerini geri almanın yolunu arayan Osman Bey ise Samsa Çavuş'un kendisini hasım ilan etmesiyle sarsılır.

Balgay ise Osman Bey'in yumuşak karnı olarak gördüğü Bala Hatun'u hedefine koyar.

OSMAN BEY, CENGİZ HAN'IN EMANETLERİNİ GERİ ALABİLECEK Mİ?

Osman Bey'in yükselişinden rahatsız olan Balgay, planlarını devreye sokar. Balgay tarafından obadan sürülen Osman Bey, sığındığı Samsa Çavuş ile mücadeleye girer. Bir yandan Balgay'dan Cengiz Han'ın emanetini geri almak isteyen Osman Bey, diğer yandan da Samsa Çavuş'un kendisini düşman ilan etmesiyle sarsılır.

BALA HATUN YAŞAYACAK MI?

Balgay, Osman Bey'in güçlenmemesi için her şeyi yapmaya hazırdır. Osman Bey'in Bala Hatun'a olan ilgisinin farkında olan Balgay'ın planı beklenenden daha tehlikelidir. Balgay, Osman Bey'den intikamı Bala Hatun'a suikast düzenleyerek mi alacak? Bıçaklanan Bala Hatun, hayatta kalmayı başarabilecek mi?

SAMSA ÇAVUŞ VE OSMAN BEY KARŞI KARŞIYA!

Obadan sürgün edilen Osman Bey'e karşı olanlar arasında Samsa Çavuş da vardır. Balgay'ın yaptıklarından dolayı Osman Bey'e öfke besleyen Samsa Çavuş, ipleri tamamen koparmaya kararlıdır. Tecrübesiz bulduğu Osman Bey'e karşı liderlik savaşı açan Samsa Çavuş, dostuna ihanet edecek midir? Beylik kurmak isteyen ve bu yolda yalnız yürüyen Osman Bey, kendisine kurulan pusudan kurtulmayı başaracak mı?