Ezgi Eyüboğlu ile Oğulcan Engin’in aşkı 'Bayi Toplantısı’ filminin galasında belgelendi

Farah Zeynep Abdullah, kendisi gibi oyuncu Doğu Demirkol’u önceki akşamki ‘Bayi Toplantısı’ filminin galasında yalnız bırakmadı. Genç çift, objektiflere renkli pozlar verdi. Aynı galada Ezgi Eyüboğlu ile Oğulcan Engin’in aşkı da belgelendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2020 Güncelleme 20 Şubat 2020, 07:04
Ezgi Eyüboğlu ile Oğulcan Engin’in aşkı ’Bayi Toplantısı’ filminin galasında belgelendi

İÇİNDEKİLER

Önceki akşam Kanyon'da gerçekleştirilen 'Bayi Toplantısı' filminin galası, aşk gecesine dönüştü. Farah Zeynep Abdullah, 2019 Aralık'tan beri aşk yaşadığı Doğu Demirkol'un başrolünde yer aldığı filmin galasında hazır bulundu.


30 yaşındaki güzel oyuncu ile 34 yaşındaki Demirkol, objektiflere el ele kol kola pozlar verdi. Farah Zeynep Abdullah, güzelliğiyle de büyüledi.

Güzel oyuncu, sevgilisiyle objektif karşısında samimi görüntüler sergiledi. Aynı galada ünlü oyuncu Ezgi Eyüboğlu da kısa süredir birlikte olduğu Oğulcan Engin'le ilk kez aynı karede görüntülendi.

İLK FOTOĞRAF GELDİ
Kısa süredir aşk yaşayan oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, önceki akşamki galadan çıkarken ilk kez aynı karede görüntülendi.


Sarp Apak da galaya eşi Bengisu Uzunöz ile birlikte katıldı.


Popun başarılı ismi Berkay, topuklu ayakkabı ile kendisinden uzun olan eşinin boyuna yetişmek için parmak uçlarına kalkarak poz verdi.


Uzun süredir ABD'de olan Büşra Pekin, aşırı kilo vermiş haliyle dikkat çekti

DOĞAN SAVAŞ