Cenk Torun kimdir?

Çılgın Bediş dizisinin unutulmaz yüzü Cenk Torun bugün hala aranan isimler arasında yer alıyor. Yıllar sonra Yonca Evcimik ile bir araya gelen Cenk Torun hala oldukça genç görünüyor. Aradan yıllar geçse de Cenk Torun yakışıklılığıyla dikkat çekmeyi başarıyor.

Giriş Tarihi 15 Şubat 2019, 10:19 Güncelleme 15 Şubat 2019, 10:19
Cenk Torun kimdir?

İÇİNDEKİLER

Adını Sen Koy dizisinden de tanıdığımız Cenk Torun gündemde sıkça konuşulan isimlerden biri… Peki gerçek hayatında Cenk Torun kimdir? Yaşı, eğitimi, kariyer bilgileri nasıldır? İşte başarılı oyuncu Cenk Torun hakkında merak edilen tüm bilgiler…

CENK TORUN KİMDİR?



Cenk Torun 24 Mart 1974 de Ankara'da dünyaya geldi. Annesi Sanatçı Nurdan Torun'dur. Cenk Torun oyunculuğa Yıldız Tilbe'nin Delikanlım klibinde yer alarak başladı. Marmara Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan Torun'un, Palavra Aşklar dizisi Yonca Evcimik ile oynadığı ilk dizilerdendir. Çılgın Bediş dizisinde canlandırdığı Oktay karakteri ile büyük çıkış yaşamıştı ve halen konuşuluyor.



Benim İçin Ağlama, Melekler Adası ve Masum Değiliz 2000'li yıllarda yer aldığı önemli dizi projeleridir. 2006 ve 2010 yılları arasında Ölümsüz Kahramanlar dizisinde başrol olarak yer aldı. Sonrasında uzun dönem ekranlarda uzak kaldı ve bu dönemde Turizm işletmeciliği yaptı.

O yıllarda Nevin Ursavaş ile evlendi ve Şan isminde bir oğlu oldu. Cenk Torun verdiği bir röportajında Kurtlar Vadisi dizisinden teklif geldiğini ancak projeyi beğenmediği için gelen teklifi reddediğini söyledi ve bu en büyük pişmanlığı olmuş.

Cenk Tosun Yeter dizisinde ise Gökhan karakterine hayat vermiş ve tekrar gündeme gelmişti. En son ise Adını Sen Koy dizisinde "Oğuz" rolünde yer aldı.