Pelin Akil sevenlerini korkuttu! İkiz bebek bekleyen Akil'in hastalıklarla başı dertte! Pelin Akil kimdir?

Pelin Akil yine hastalandı. 5 aylık hamile olan ve ikiz bebek bekleyen oyuncu Pelin Akil, hastalıktan kurtulamıyor. Geçtiğimiz günlerde önce sinüzit sonra da domuz gribine yakalanan ve hastanede yatan Akil'in bu kez de burnu kanadı. Pelin Akil'in Instagram paylaşımında yüzündeki solgunluğu gören hayranları bu duruma bir hayli üzüldü. İkiz bebek bekleyen ve bu süreçte hastalıktan kurtulamayan Pelin Akil kimdir?

Giriş Tarihi 08 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 08 Ocak 2019, 09:57
Pelin Akil sevenlerini korkuttu! İkiz bebek bekleyen Akil’in hastalıklarla başı dertte! Pelin Akil kimdir?

İÇİNDEKİLER

Pelin Akil, sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğrafıyla takipçilerini üzdü. Önce sinüzit, daha sonra domuz gribi hastalığına yakalanan oyuncunun, bu defa burnu kanadı. Buz sürdüğü için tüm yüzü kızaran Pelin Akil, "İnşallah iyi olacağım." diyerek, takipçilerini bilgilendirdi.

Akil'in takipçileri paylaşıma sessiz kalmadı. Akil'in bir takipçisi paylaşıma, "Çok geçmiş olsun. İnşallah kazasız belasız hamileliğini atlatırsın." yorumunda bulundu.

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil, 17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da doğmuştur.
İstanbul Üniversitesi Müzikal Bölümünde 2 yıl okudu. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü 3. Sınıfında okumaktadır. Çeşitli reklam filmlerinde oynadı. 2007 – 2011 tarihleri arasında Fox TV de yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde 4 sezon oynadı.
Pelin Akil, 2007 yılında yılında Hamdi Alkan'ın projesi olan Arka Sıradakiler dizisinde "Zehra" olarak çıktı karşımıza.

2013 yılında, Korhan Abay'ın yazdığı ve Bora Severcan'ın yönettiği, Volkan Severcan'ın da oynadığı "Sersefil (Korkuyorum Sevgilim)" adlı tiyatro eserinde oynadı. 2013 yılında Özcan Deniz ve Yasemin Allen'in başrollerde olduğu "Su ve Ateş" filminde rol aldı.

2014 yılında yönetmenliğini Osman Sınav'ın yaptığı "Kızıl Elma" adlı dizide Furkan Palalı, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk gibi oyuncularla başrol oynamıştır.