Son dakika: Mehmet Ali Erbil'den kötü haber! Mehmet Ali Erbil yeniden fenalaştı!

Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde evinde düşerek hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddi olan Erbil'in doktorundan dün sevindiren haber gelmişti ancak bugün Mehmet Ali Erbil yeniden kötüleşti. Evinin banyosunda düşen ve hastaneye kaldırılan komedyen Mehmet Ali Erbil'in, düşmenin etkisiyle kaburgaları kırılmış ve kırıklardan biri akciğer zarına batarak zarar vermişti. Ameliyata alınan Erbil'in sağlık durumu hakkında kızı herkesten dua istemişti. 2 gün önce ise yoğun bakımda olan Mehmet Ali Erbil'in doktorunundan Erbil'in iyi olduğuna yönelik haber gelmişti. Ancak bugün Mehmet Ali Erbil'den kötü haber geldi. Kızı Sezin Erbil instagram hesabından yeniden dua istedi. İşte Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında son durum...

Giriş Tarihi 28 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 28 Ekim 2018, 14:15
Son dakika: Mehmet Ali Erbil’den kötü haber! Mehmet Ali Erbil yeniden fenalaştı!

İÇİNDEKİLER

Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde evinin banyosunda düşmüş ve bu düşmeye bağlı olarak kaburgalarında kırıklar oluşmuştu. Kırıklardan birinin akciğerine batması sonucu yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil'in doktoru geçtiğimiz gün durumu hakkında iyi olduğu yönünde açıklama yapmıştı. Ancak bugün Mehmet Ali Erbil'in yeniden kötüleştiği haberi geldi. Kızı Sezin Erbil, sosyal medya hesabından 'Canım babam, her şeyim yoğun bakımda tekrardan dualarınıza ihtiyacımız var' paylaşımında bulundu. Peki, Mehmet Ali Erbil'e ne oldu? Mehmet Ali Erbil neden yeniden kötüleşti? Mehmet Ali Erbil sağlık durumu son dakika gelişmesi haberimizin detayında...

Yaklaşık bir haftadır Maslak'ta bir hastanenin yoğun bakım servisinde yatan Mehmet Ali Erbil'in durumu yeniden kötüleşti. Kızı Sezin Erbil sosyal medya hesabından 'Canım babam, her şeyim yoğun bakımda. Tekrardan dualarınıza ihtiyacımız var' mesajını paylaştı.

Evinin banyosunda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil acil hastaneye kaldırılmış, yapılan tedavilerin ardından yoğun bakıma alınmıştı. Uzun süren tedavi sürecinin ardından dün Erbil'den iyi haber gelmişti.

MEHMET ALİ ERBİL APAR TOPAR OPERASYONA ALINDI!

Ünlü şovmen bugün tekrar fenalaştı. Kanama geçiren Erbil, apar topar operasyona alındı.

Babasının sağlık durumunu sosyal medyadan duyuran Sezin Erbil, sevenlerinden dua istedi. Erbil; 'Canım babam, her şeyim yoğun bakımda tekrardan dualarınıza ihtiyacımız var' mesajını paylaştı.