La Casa De Papel 3. sezonda sürprizlerle dolu! La Casa De Papel 3. sezon fragmanında dikkat çeken detay

La Casa De Papel 3. sezon hazırlıkları devam ediyor. La Casa De Papel yeni sezonda sürpriz gelişmeler var. İspanyol dizisi La Casa De Papel 3. sezon tanıtım filminde izleyici için sevindirici bir detaya dikkat çekmek istiyoruz. İspanyol dizinin yeni sezonunda yeni oyuncularla birlikte Berlin sürprizi yer alıyor. İşte, La Casa De Papel 3. yeni sezon fragmanı...

Giriş Tarihi 26 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 26 Ekim 2018, 12:50
La Casa De Papel 3. sezonda sürprizlerle dolu! La Casa De Papel 3. sezon fragmanında dikkat çeken detay

İÇİNDEKİLER

La Casa De Papel 3. sezon için hazırlıklar son gaz devam ediyor. 3. sezon hazırlıkları süren ve tanıtım videosu yayınlanan Netflix dizisi La Casa De Papel'de izleyiciyi sevindiren sürpriz gelişmeler var. La Casa De Papel 3. sezonda sürprizlerle dolu! La Casa De Papel 3. sezonda diziye dahil olacak yeni oyuncular ile birlikte 'Berlin' dikkat çekiyor. La Casa De Papel ikinci sezonda ölen Berlin, 3. sezon tanıtım videosunda yer alıyor. La Casa De Papel 3. sezon fragmanı...

Türkiye'de geniş bir izleyici kitlesi edinen Netflix'in favori İspanyol dizisi La Casa De Papel'in 3. sezon hazırlıkları başlıyor. Önceki sezonlardan tanıdığımız karakterler Úrsula Corberó (Tokyo), Álvaro Morte (Profesör), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo) Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (Coronel Prieto) & Mario de la Rosa (Suarez) ve dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmen Jesús Colmenar, yeni sezonda ekranlara dönüyor.

LA CASA DE PAPEL'DE BERLİN SÜRPRİZİ!

Yeni sezonda Berlin hayranlarını bir de sürpriz bekliyor. La Casa De Papel ikinci sezonda ölen Berlin (Pedro Alonso) 3. sezon tanıtım videosunda yer alıyor. Bu da yeni sezonun Berlin'in gerçek hikayesiyle ilgili sürprizlere gebe olduğunu gösteriyor.

Dizinin yeni yayınlanan tanıtım videosunda önceki sezonlardan tanıdığımız karakterlerin buluşması yer alıyor. Videoda ayrıca ekibe yeni katılan isimler olduğu görülüyor.


LA CASA DE PAPEL YENİ SEZONA KATILAN YENİ İSİMLER

Najwa Nimri

Hovik Keuchkerian

Rodrigo de la Serna

La Casa De Papel, birinci ve ikinci sezonuyla, 2018'de en çok izlenen yabancı dildeki Netflix içeriği oldu. Netflix yakın zamanda, Vancouver Media'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yaratıcısı Álex Pina ile anlaştıklarını duyurmuştu.