26 Ekim Esra Erol'da flaş gelişme! Mesut Gürleyik: Kızımı Gülcan'a vermeyeceğim

Esra Erol'da programında bugün flaş gelişmeler yaşandı.Türkiye günlerdir resmi nikahlı eşi Mesut Gürleyik'i bırakıp yasak aşkı Cemil Arslan ile kaçan, ardından da Davut diye bir sevgilisi daha olduğunu öğrenilen Gülcan Gürleyik'i konuşuyor. Skandalların ismi Gülcan Gürleyik bugün Esra Erol'da da canlı yayına bağlandı ve tepki çeken açıklamalarda bulundu. İşte 26 Ekim Esra Erol'da da yaşananlar...

Giriş Tarihi 26 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 26 Ekim 2018, 21:11
26 Ekim Esra Erol’da flaş gelişme! Mesut Gürleyik: Kızımı Gülcan’a vermeyeceğim

İÇİNDEKİLER


Türkiye günlerdir bu skandalı kouşuyor. Resmi nikahlı eşi Mesut Gürleyik'i bırakıp yasak aşkı Cemil Arslan ile kaçan, ardından da Davut diye bir sevgilisi daha olduğunu öğrenilen Gülcan Gürleyik Esra Erol'da da canlı yayına bağlandı. Gülcan canlı yayında kızını Mesut Gürleyik'ten istedi.
DNA raporuna göre 3 aylık bebeğin babası Mesut Gürleyik kızını Gülcan'a vermeyeceğini söyledi.



ÇOCUĞU KENDİ VİCDANIMLA TESLİM ETTİM
Esra Erol'da programına bağlanan Gülcan Gürleyik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gülcan hanım, " Ben çocuğumu kendi vicdanımla teslim ettim. Bugün Nurhan hanımla saat 7'de çocuğu teslim almak için sözleştik" dedi ve ekledi " ben mahkeme sürecine kadar çocuğumun bende kalmasını hafta sonu babasında kalmasına istiyorum. Gerisi onun vicdanına (Mesut) kalmış bir şey. Bu çocuk 3 aylık, ben bu çocuğu emziriyorum. Babasıdır güvenerek verdim babaannesi ile iyi bakar diye" şeklinde açıklamalarda bulundu.



KIZIMI GÜLCAN'A VERMEYECEĞİM
Gülcan Gürleyik'in açıklamalarının ardından Mesut Gürleyik, 3 aylık kızını Gülcan'a teslim etmeyeceğini söyledi. Mesut Gürleyik, " Caner orda, babası orda, annnesi orda. Cemil ve Caner'in madde bağımlısı olduğunu söylüyorlar... Madde bağımlısı bir insan madde kullandığı zaman kendini kaybeder. Ben bunlara güvenip te nasıl çocuğu bırakayım?" dedi.


GÜLCAN'IN SEVGİLİSİ CEMİL'İN KARDEŞİNDEN YANIT
Esra Erol'da da canlı yayına bağlanan Gülcan'ın sevgilisi Cemil'in kız kardeşi Esra, Mesut'un iddialarının yanıtladı. Esra, Mesut'un iddialarının yalan olduğunu belirtti ve ekledi "kesinlikle böyle bir şey olmamıştır."



FAKİR DEĞİLİZ
Gülcan'ın sevgilisi Cemil'in kardeşi Esra, " Bizim ekmek paramız yok diyorlar, Allah'a çok şükür öyle de güzel geçiniyoruz ki paramız da var pulumuz da var. Mesut kendi ağzıyla söyledi yeni ev tuttuk eşyalarımızı da yeni aldık. Fakir değiliz!"