Sen Anlat Karadeniz yine birinci! Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm full izle

Sen Anlat Karadeniz son bölüm dün akşam Atv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Sen Anlat Karadeniz 24 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümüyle yine reyting birincisi oldu. Vedat son bölüm son sahnede yine yapacağını yaptı. Hırsından Yiğit'i annesi Nefes ve Tahir'den kopartmayı kafasına koyan Vedat, Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölüm fragmanındn anlaşıldığı üzere yeni bölümde Tahir ile birçok kez karşı karşıya kalacak. Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölüm fragmanı, Sen Anlat Karadeniz son bölüm full izle...

Giriş Tarihi 25 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 25 Ekim 2018, 13:29
Sen Anlat Karadeniz yine birinci! Sen Anlat Karadeniz 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Sen Anlat Karadeniz son bölümde yine heyecan doruklarda. Dün akşam yayınlanan Sen Anlat Karadeniz son bölüm izleyenleri yine merakla yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Atv'nin reytin birincisi Sen Anlat Karadeniz reyting birincisi olmaya devam ediyor. Tüm kategorilerde birinciliğini ilan eden Sen Anlat Karadeniz son bölümde Vedat yine ortalığı karıştırdı. Peki, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında neler oluyor? İşte, Sem Anlat Karadeniz 28. yeni bölüm fragmanı...

SEN ANLAT KARADENİZ 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMÜYLE YİNE BİRİNCİ!

Dün akşam Atv ekranlarında yine Sen Anlat Karadeniz rüzgarı esti. Sen Anlat Karadeniz son bölüm tüm kişiler'de %14,14 izlenme oranı ve %33,94 izlenme payı, AB'de %9,77 izlenme oranı ve %25,17 izlenme payı, 20+ABC1'de ise %11,08 izlenme oranı ve %25,86 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Geçen sezonun adından sıkça söz edilen reyting rekortmeni Sen Anlat Karadeniz bu sene de kendi gününde ve saatinde birinciliği kimselere kaptırmamaya devam ediyor. Dizi, Çarşamba akşamına yine damgasını vurdu ve tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ 27. SON BÖLÜMDE NELER OLDU? SON BÖLÜM FULL İZLE

Yiğit Tahir'e baba diyor!

Yiğit'in başına bir şey geldiğini hisseden Nefes oğlu için çırpınırken yanında Tahir vardır. Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü?

Mercan, Nazar'ın yaşadıklarına son verebilmek için çabalamaktadır. Azimle iyileşmeye çalışan Mercan, kardeşinin yaralarına merhem olabilecek mi? Nazar için ayağa kalkıp Vedat'ın karşısına çıkabilecek mi?

Hiç tatmadığı baba sevgisini Tahir'de bulan Yiğit, baba özlemini dindirmeye çalışırken Vedat baba olmanın ne olduğunu sorgulamaktadır. Oğlunu geri almayı kafasına koyan Vedat, nasıl bir planla geri dönecek?