Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'a Süreyya Yalçın sahip çıktı

Serdar ortaç'ın eşi Chloe Loughnan iş için gittiği Miami'de trafik kazası geçirmiş, kaburgaları, kolu ve yüzünden darbe alan Loughnan ölümden dönmüştü. ABD'de tedavisi devam eden Chloe için Süreyya Yalçın malikanesini açtı.

Giriş Tarihi 24 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 24 Ekim 2018, 10:25
Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan’a Süreyya Yalçın sahip çıktı

İÇİNDEKİLER

ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Serdar ortaç'ın eşi Chloe Loughnan iş için gittiği Miami'de trafik kazası geçirmiş, kaburgaları, kolu ve yüzünden darbe alan Loughnan ölümden dönmüştü.

Amerika'da geçirdiği kaza sonrası hastaneden taburcu olan ama tedavisi devam eden Chloe Loughnan'a arkadaşı Süreyya Yalçın jest yaptı. Yalçın; Chloe'ye geçen yıl Miami'de aldığı, eskiden Pablo Escobar'a ait olan malikanesini tahsis etti.

Ayrıca kendisine özel yardımcılar ile bir de hemşire tahsis etti.

YÜRÜTEÇLE YÜRÜYOR
Chloe, kendisine refakat eden annesiyle birlikte bu evde 10 gün daha kalacak. Ayakta durmakta zorlandığı için yürüteçle yürüyen Chloe, buradaki tedavisinin tamamlanmasının ardından annesiyle birlikte İrlanda'ya gidecek. Ona bir süre de annesi bakacak.

UFUKTA AYRILIK MI VAR?

Serdar Ortaç'ın Miami'de kaza yapan eşi Chloe Loughnan'ın yanına gitmemesi ayrılık dedikodularını ayyuka çıkardı.

Serdar Ortaç, eşi Chloe ile ayrılığın eşiğinde olduğuna dair iddiaları yalanladı. Ortaç, önceki gün bir video paylaşıp "Şu an öyle bir durum yok. Şu sıralar sadece Chloe'nin bir an evvel iyileşmesi için dua ediyorum" dedi.