Hadise kardeşi Derya Açıkgöz ile barıştı

Uzun süredir kardeşleri Hülya Açıkgöz ve Derya Açıkgöz ile arası açık olan Hadise, kardeşi Derya Açıkgöz ile barıştı. Ablası Hülya Açıkgöz'ü ise asla affetmeyeceğini söylediği iddia edildi.

Giriş Tarihi 21 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 21 Ekim 2018, 09:32
Hadise kardeşi Derya Açıkgöz ile barıştı

İÇİNDEKİLER

Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiğinin ortaya çıkmasının ardından kardeşi Derya Açıkgöz ve ablası Hülya Açıkgöz'le kavga etmişti.

Aradan geçen uzun zamanın ardından kardeşleri barıştırmak isteyen yakınları harekete geçti.

Araya girenlerin çabalarıyla kardeşi Derya ile yeniden barışan Hadise ablası Hülya'yı ise affetmedi.

Şarkıcının, ablası Hülya Açıkgöz için "Onu asla affetmeyeceğim, hayatımı mahvetti" dediği öğrenildi.

SAVCILIKTAN KÖTÜ HABER

İngiliz Moda Ödülleri Töreni'ni izlemek için bilet aldırdığı arkadaşı Yasemin Sadıkoğlu'nun kendisini dolandırdığını iddia eden Hadise'ye savcılıktan kötü haber geldi.

Yürütülen soruşturma sonrası takipsizlik kararı verildi.

Karar sonrası Sadıkoğlu'nun avukatı Sevda Şahin İhsanoğlu, "Yapılan haksız suç duyurusu nedeniyle itibarı zedelenen müvekkilim Sadıkoğlu, Hadise Açıkgöz hakkında iftira nedeniyle suç duyurusunda bulundu" dedi.

Avukat İhsanoğlu, Hadise'nin TCK'nın 267'nci maddesine göre bir yıldan dört yıla kadar hapisle cezalandırılması gerektiğini belirtti.

Ayrıca Sadıkoğlu'nun, Hadise'den alacağının tahsili sebebi ile icra takibi başlatıldığını açıkladı.

Yasemin Sadıkoğlu'nun avukatı; Hadise'nin müvekkiline olan borcunu ödemek istemediği için Sadıkoğlu'na iftira attığını söyleyip ekledi: "Müvekkilim, saygın bir iş kadınıdır."