Arda Turan ile Berkay arasında yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Turan, şarkıcı Berkay ile kavgasına ilişkin Instagram hesabından açıklamada bulundu. Arda'nın ''Yarın bir açıklama daha yapıp; kulübümden, takım arkadaşlarımdan ve başkanımdan da ayrıca helallik isteyeceğim!'' açıklaması futbolu bırakabileceğinin sinyalleri olarak yorumlandı.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 12 Ekim 2018, 20:11
Arda Turan ile Berkay arasında yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

Medipol Başakşehir'de forma giyen futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan ve Berkay'ın burnunun 15 yerinden kırılmasıyla sonuçlanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Arda Turan ve Berkay arasında yapılan kavga magazin gündemine son dakika bombası olarak düştü. Emirgan'da bir eğlence mekanında ikili arasında yaşanan tartışmada Arda, Berkay'a kafa atarak burnunu kırdı. Daha sonra Berkay hastaneye kaldırıldı. Yıldız futbolcunun ise ünlü şarkıcının hastaneye kaldırılmasının ardından hastaneye gittiği ve silahla bir el ateş açtığı basına yansımıştı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER


​Arda Turan ve Şarkıcı Berkay arasında geçen kavganın hastane görüntüleri de ortaya çıktı.


Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında bir gece kulübünde yaşanan ve devamında özel bir hastanede devam eden olayla ilgili Arda Turan'dan yeni bir açıklama geldi.

Arda Turan'ın açıklaması şu şekilde:

Konu 'Arda Turan' olunca, magazin medyası gerçekleri değil dedikoduları tercih ediyor. Bu hep böyle oldu. Ama bu defa, her defasından farklı olarak beni çirkin bir iftira ile sadece kamuoyunun önüne değil, 8,5 aylık hamile eşimin de önüne attılar. O gece neler olduğunu uzun uzun anlatabilirim. Orada bulunan hanımefendilerin hiçbirini tanımadığımı, hiçbiriyle kendimi ya da ailemi küçük düşürecek bir diyaloğa asla ve asla girmediğimi uzun uzun açıklayabilirim.

Ama üzerime atılan iftira hakkında en hafif tabiriyle tek bir kelime kullanmayı tercih ediyorum; "YALAN". O gecenin başlangıcında olanlarla ilgili başka hiçbir şey söyleme ihtiyacı duymuyorum.Bahsi geçen kişinin tepkisine ise orantısız bir tepki verdiğimi kabul ediyorum. "Başka birisi olsa böyle sert bir tepki verir miydin?" derseniz, hayır vermezdim. Ama geçmişte yaşananları bilenler için neden böyle davrandığımı anlamak zor olmayacaktır. Yine de aşırı bir tepki gösterdim. Kendisine de o gece üzüntümü dile getirdim. Ben profesyonel bir sporcuyum ve öfkemi kontrol etmeyi öğrenmek zorundayım. Bunu hem sahada hem özel hayatımda yapabilmeliyim.




Ayrıntılar geliyor...