Serenay Sarıkaya yeni rolü hakkında açıklamalarda bulundu

Son yılların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Serenay Sarıkaya yeni rolü ve Kerem Bursin ile olan ilişkisi hakkında çok özel açıklamalarda bulundu. Serenay Sarıkaya, yeni projesinde şarkıcı Bergen'i canlandıracak.

Giriş Tarihi 01 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 01 Ekim 2018, 10:43
Serenay Sarıkaya yeni rolü hakkında açıklamalarda bulundu

İÇİNDEKİLER

Son dönemin en çok konuşulan isimlerin biri olan Serenay Sarıkaya çok özel açıklamalarda bulundu. Şarkıcı Bergen'in hayatını canlandırmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya rolü için oldukça heyecanlı.

Serenay Sarıkaya ''Rüya projem.Senaryo tam bitmedi, hiçbir şeyin aceleye gelmemesini ve bu filmi hakkıyla gerçekleştirmeyi çok istiyoruz. Daha emin adımlarla, içimize sindire sindire ilerliyoruz. Onla yatıp, onunla kalkıyorum. Kariyerimde çok önem verdiğim bir iş... Bergen'in tarzı arabesk... Kendi sesimle şarkı söyleyeceğim" diye konuştu.

'Acıların kadını' diye anılan arabesk şarkıcısı Bergen'in sağ gözü, eski eşi Halis Serbes'in attığı kezzap yüzünden kör olmuştu. Halil Serbes 1989'da da Bergen'i öldürdü.

Serenay Sarıkaya 3.5 yıldır aşk yaşadığı Kerem Bürsin ile ilişkisi hakkında da şöyle konuştu:

''Kerem ile 3.5 yıldır beraberiz. İyi bir ilişki birbirini idare etme sanatı. İki oyuncu olarak zorlandığımız günler oluyor. Ama güzel bir denge bulduk. Anlayış, sevgi ve saygıyla birbirimizin hayatındayız. Bu da tüm zorlukların üstesinden gelmemizi sağlıyor. Birbirimizin işlerini izlerken de objektifiz, dürüstçe yorum yapıyoruz.''

''Kerem o kadar da Amerikalı değil aslında. Dünyanın birçok yerinde yaşama fırsatı olmuş. Ondan bilmediğim çok şey öğrendim. Komik halleri var. O da benim arabesk taraflarıma çok gülüyor. Bu da aramızda güzel bir dinamik yaratıyor.''