Mustafa Topaloğlu kalp krizi geçirdi! Son durumu ne?

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun kalp krizi geçirdiği ve yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edildi. 61 yaşındaki Mustafa Topaloğlu'nun kalp krizi geçirdiği haberi sonra herkes Mustafa Topaloğlu'nun son durumunu merak ediyor? Mustafa Topaloğlu'nun son durumu hakkında detaylar haberimizde.

Giriş Tarihi 25 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 25 Eylül 2018, 17:57
Mustafa Topaloğlu kalp krizi geçirdi! Son durumu ne?

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu'nun kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden Mustafa Topaloğlu'nun son durumu ne? Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu'ndan açıklama geldi.

Mustafa Topaloğlu, bu sabah saat 05.30 sularında kalp krizi geçirdi. Yakınları tarafından hemen Kadıköy'deki Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 61 yaşındaki türkücünün durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

YOĞUN BAKIM SERVİSİNDE TUTULUYOR

Menajeri Fatih Dal, Topaloğlu'nun İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedavi altında tutulduğunu söyledi.

Ünlü türkücünün oğlu Çağlayan Topaloğlu sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, babasının durumunun iyi olduğunu söyledi.

İŞTE MUSTAFA TOPALOĞLU'NUN OĞLUNUN AÇIKLAMASI