Şafak Sezer'in ağabeyi yankesicilikten tutuklandı.

Ünlü komedyen Şafak Sezer'in ağabeyi Yavuz Sezer, Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde yankesicilik yaptı ve daha sonra polislere teslim oldu. Yavuz Sezer, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 21 Eylül 2018, 15:29
Şafak Sezer’in ağabeyi yankesicilikten tutuklandı.

İÇİNDEKİLER

Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde (AŞTİ) yankesicilik yapan ve daha sonra polise teslim olan ünlü komedyen Şafak Sezer'in abisi Yavuz Sezer, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KENDİSİ TESLİM OLDU

Olay, 9 Eylül Pazar günü akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, otobüsle Ankara'ya gelen M.Ş., bagajlarını alırken, parasının çalındığını fark etti. Daha sonra polise giden M.Ş., 600 lirasının çalındığına dair ihbarda bulundu. Bunun üzerine olay yerindeki güvenlik kamerasının kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, şüphelinin, daha önce benzer suçlardan sabıkası bulunan Yavuz S. olduğunu tespit etti. Ünlü komedyen Şafak Sezer'in ağabeyi olduğu iddia edilen Yavuz Sezer, olaydan 1 gün sonra polise giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yavuz Sezer, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olaydan günler sonra Yavuz Sezer'in AŞTİ'de yankesicilik yaparken, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Yavuz Sezer'in yüzünü gizlemek için siyah şapka taktığı ve yankesicilik yaptıktan sonra otobüsün arkasından çıktığı görülüyor.

Şafak Sezer’in ağabeyi yankesicilikten tutuklandı

"TEKRAR YAPACAĞIM"

Gözaltına alındıktan sonra emniyette ifade veren abi Yavuz Sezer, "Bu işin uzmanı benim, profesörü benim. Ben yapacağım ki siz de görevinizi yapacaksınız, beni yakalayacaksınız. Tekrar yapacağım, beni tekrar yakalayacaksınız" demişti.

Şafak Sezer’in ağabeyi yankesicilikten tutuklandı

MİTİNGDE 'YANKESİCİLİK'TEN TUTUKLANDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan Yavuz Sezer, 24 Mart'ta da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Trabzon mitinginde, İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Halisçelik'in 1600 lirası ile 400 dolarını çaldığı iddiasıyla Ankara'da yakalanıp, tutuklanmıştı. Yavuz Sezer'in bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ve bu olayla ilgili davanın da sürdüğü öğrenildi.

Şafak Sezer’in ağabeyi yankesicilikten tutuklandı