Okan Kurt'tan boşanan Demet Akalın kendine yeni ev bakıyor

Şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt son gündelerde yaşadıkları ile gündemden düşmüyor. Evlerine icra gelmesinin ardından, yollarını ayıran çift zor günler geçiriyor. Demet Akalın'ın, bu sürecin ardından her şeye sil baştan başladığı, kendisine yeni bir ev baktığı iddia edildi.

Giriş Tarihi 21 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 21 Eylül 2018, 12:27
Okan Kurt’tan boşanan Demet Akalın kendine yeni ev bakıyor

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt gündem düşmüyor. İcra ve boşanma olaylarıyla çok konuşulan Demet Akalın'ın yeni bir düzen kurmaya başladığı iddia edildi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; eski eşinin piyasaya olan borçlarından dolayı ünlü şarkıcının 18 milyon TL'ye kredi çekerek aldığı Beykoz'daki evine haciz gelmiş ve villada bulunan çok sayıda eşya alınmıştı. Yaşanan tatsız olay sonrası evini değiştirmeye karar veren Akalın, Anadolu Yakası'ndan kendisine yeni bir ev arayışına girdi.

Bütün anıları silmek isteyen popçu, ilk olarak Beykoz Konakları'ndan geniş ve bahçeli ev baktı. Kızı Hira ile birlikte yaşayacakları lüks villaları gezen Demet Akalın, gönlüne göre bir ev bulursa birçok ünlü isimle de komşu olmuş olacak.

Aralarında TV, klima ve tabloların olduğu eşyaları alınan şarkıcı, bunların yerine kendisi için yeni eşyalar satın almaya başladı.

SİTEM DOLU MESAJ

Geçtiğimiz günlerde haciz gelen evinin fotoğrafını paylaşan Akalın, sitem etmişti. Demet Akalın, Instagram hesabından paylaştığı bu fotoğrafın altına 'Şimdi size ne diyeyim ben! Gelen avukat, gelen icra müdürü hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım. Şu evimden söktüğünüz, kopardığınız hortumlar bu yağmur da evi su bastırdı. Kurutma makinelerini de almışınız. Çocuğumun eşyaları perişan. Ben size o gün kendi ellerimle çay servisi yaptım. Müdüre güvendim çektim, çıktım evden kızımla! Bu evi, bu hale getirecek kadar ben size ne yaptım? Soruyorum ne yaptım? Alacaklı beyefendinin doğan çocuğuna, kızımın altınlarından götürmüştü koştura koştura babası! Ben size ricam etttim 'Hira'nın ilk okul günü girilmesin odasına' dedim. 'Televizyon, klima ne varsa alacağız' dediniz! Sizin derdiniz ben değilim, borçlu da ben değilim! O 'formalite boşandı' diyenlerin hepsini yüce rabbime havale ediyorum! Nerede çocuk​, nerede aile mahkemesi, nerede benim hakkım!'