Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan Merve Boluğur'u takibe aldı

Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra aşk hayatındaki çalkantılarla gündeme gelen Merve Boluğur'un, Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan tarafından yakın takibe alındığı iddia edildi. Harun Tan'ın, bir dönem Hakan Sabancı ile de aşk yaşayan Merve Boluğur'un tüm fotoğraflarını beğendiği iddia edildi.

Giriş Tarihi 13 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 13 Eylül 2018, 13:32
Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan Merve Boluğur’u takibe aldı

İÇİNDEKİLER

Oyunculuğa ara verdikten sonra kozmetik sektörüne el atan Merve Boluğur, gündemden düşmüyor. Siyah bikinisi ile verdiği poz olay yaratan Merve Boluğur'un ünlü bir iş insanının markajında olduğu iddia edildi. Bu kişi ise yine ünlü bir modelin eski eşi.

Murat Dalkılıç'la 2 yıllık evliliğini Eylül 2017'de bitirdikten sonra çapkın bekarların gözdesi haline geldi. Yaz başında Hakan Sabancı ile aşk yaşayan oyuncuyu geçtiğimiz günlerde sürpriz bir isim sosyal medyada takibe aldı.

O İSİM EBRU ŞALLI'NIN ESKİ EŞİ HARUN TAN

31 yaşındaki Boluğur'u yakın markaja alan sosyetik işadamı, Instagram'daki fotoğraflarını da beğeni yağmuruna tuttu. Ebru Şallı'nın eski eşi işadamı Harun Tan, takibe aldığı Boluğur'un fotoğraflarının hemen tamamını beğendi.

Merve Boluğur, tatil yaptığı Çeşme'ye siyah bikinili paylaşımıyla veda etti. Bu fotoğraf binlerce beğeni ve yorum aldı.

İSYAN ETMİŞTİ

Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından hakkında çıkan haberlere isyan ederek, "Son dönemde hakkımda çıkan asılsız haberler ve sosyal medyada gördüğüm haksız yorumlar üzerine bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum. Ben, 17 yaşından bu yana kendi ayakları üzerinde duran ve yaşadığı tüm olumsuzluklar karşısında dik duruş sergileyen bir kadınım. Bulunduğum noktaya da kimseye ihtiyaç duymadan geldim. Ancak son dönemde özel hayatım üzerinden bir algı operasyonu yürütüldüğünü üzülerek görüyorum. Bugüne dek kendime saygımdan dolayı konuşmamayı tercih ettim. Ne yazık ki ben sessiz kaldıkça, hakkımdaki haberlerde bahsi geçen konulardan uzak yaşamaya çalıştıkça üstüme gelindi. Bu açıklamayı yapmaya mecbur bırakıldım.Adı üstünde geçmiştir.. Artık geçmişte yaşananlarla gündeme gelmek istemiyorum. Gazetecilerden de haber yaparken daha itinalı olmalarını rica ediyorum." demişti.

Bulunduğum noktaya da kimseye ihtiyaç duymadan geldim. Ancak son dönemde özel hayatım üzerinden bir algı operasyonu yürütüldüğünü üzülerek görüyorum. Bugüne dek kendime saygımdan dolayı konuşmamayı tercih ettim. Ne yazık ki ben sessiz kaldıkça, hakkımdaki haberlerde bahsi geçen konulardan uzak yaşamaya çalıştıkça üstüme gelindi.

Bu açıklamayı yapmaya mecbur bırakıldım.Adı üstünde geçmiştir.. Artık geçmişte yaşananlarla gündeme gelmek istemiyorum. Gazetecilerden de haber yaparken daha itinalı olmalarını rica ediyorum." demişti.