İbrahim Kutluay Demet Akalın'ın boşanmasına neden sevindi? İbrahim Kutluay Demet Akalın'ın boşanması hakkında ne söyledi?

Yıllar önce yaşadıkları aşkla kendilerinden söz ettiren İbrahim Kutluay ve Demet Akalın, ayrılmalarından bu güne kadar ki süreçte magazin yoluyla atışmadan hiç durmadılar. İbrahim Kutluay ve Demet Şener'in evliliklerinin biteceği konusunda ''Demet Şener hakkında konuşamam, ona sadece teşekkür edebilirim. Sonuçta iki çocukla ben dul kalabilirdim'' sözlerini kullanan Demet Akalın söylediği sözü yaşar oldu. Nişantaşı'nda görüntülenen İbrahim Kutluay'ın keyfi oldukça yerindeydi. Bunun nedenini sorduklarında İbrahim Kutluay'ın verdiği cevap ise oldukça manidardı. İşte İbrahim Kutluay'ın Demet Akalın'ın boşanması hakkındaki yorumu...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 11 Eylül 2018, 15:42
İbrahim Kutluay Demet Akalın’ın boşanmasına neden sevindi? İbrahim Kutluay Demet Akalın’ın boşanması hakkında ne söyledi?

İÇİNDEKİLER

Bir mekanda ev yemekleri yiyen İbrahim Kutluay, keyfi yerinde halde aracına doğru yöneldiği sırada muhabirlerin sorularını yanıtladı. İbrahim Kutluay'ın neden mutlusunuz sorusuna verdiği cevap akıllara Demet Akalın'ı getirdi. İşte İbrahim Kutluay'dan gelen Demet Akalın'ın boşanması hakkında şaşırtıcı yorum...

İBRAHİM'DEN DEMET AKALIN'A GÖNDERME!

Kutluay, "İbrahim Bey çok neşelisiniz. Bunun sebebi nedir?" sorusuna, "Az önce arkadaşlarla yemek sırasında bir haber aldım. Bu beni çok mutlu etti" cevabını verdi.

2005 yılında evlenen Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın çekişmeli boşanma davası ocak ayında sonuçlanmış ve beklenen karar çıkmıştı. Ancak Şener'in kesinleşmemiş karara itiraz etmiş ve bu nedenle boşanma gerçekleşmemişti... Çiftin boşanma süreçleri ve davalar hâlâ devam ederken bir boşanma haberi de Demet Akalın cephesinden geldi.

Uzun yıllar önce İbrahim Kutluay'la fırtınalı bir aşk yaşayan Demet Akalın, Kutlay'ın Demet Şener'le evlenmesinden yedi yıl sonra 2012 yılında Okan Kurt'la dünyaevine girmişti.

DEMET AKALIN: ''BEN DE DUL KALABİLİRDİM'' DEMİŞTİ!

Akalın, Şener-Kutluay boşanma haberlerinin çıkmasının ardından kendine yorumu sorulduğunda Demet Şener'e manidar bir selam yollamış ve: " Demet Şener hakkında konuşamam. Sadece ona teşekkür edebilirim. Düşünsenize ben de şu an 2 çocukla dul kalabilirdim" demişti.

Akalın ve Kurt'un bugün Beykoz Adliyesi'nde görülecek davasından boşanma kararı çıkarsa Demet Akalın, şubat ayındaki açıklamasından sadece 6 ay sonra ve Demet Şener'den önce 'dul' kalmış olacak.