Yeni dizi Can Kırıkları ilk tanıtımı ile büyük ilgi gördü! Can Kırıkları ne zaman başlayacak?

Yeni dizi Can Kırıkları geçtiğimiz gün yayınlanan tanıtım videosundan sonra özellikle sosyal medyada çok konuşulmaya başladı. Atv ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Can Kırıkları yayınlanan teaser aksiyon sahneleriyle izleyicinin beklentisini artırdı. Can Kırıkları ne zaman başlayacak sorusu ise izleyicinin merak konusu olmaya devam ediyor. İşte çok konuşulan Can Kırıkları ilk tanıtımı...

Giriş Tarihi 06 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 06 Eylül 2018, 11:49
Yeni dizi Can Kırıkları ilk tanıtımı ile büyük ilgi gördü! Can Kırıkları ne zaman başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Atv'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Can Kırıkları'nın ilk teaser'ı yayınlandı. Çekimlerine kısa bir süre önce başlanan Can Kırıkları dizisinden ilk görüntüler geldi. Dizinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtımı, ekran başındakiler başta olmak üzere, sosyal medyada da büyük ilgi görerek, kısa sürede en çok konuşulanlar listesine girdi. Aksiyon dolu sahneleriyle izleyicinin beklentisini daha da artıran dizinin yayın tarihi merak ediliyor.

NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği Can Kırıkları, iki kadın polisin dram hikayesini ele alıyor. Dizide Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan gibi başarılı isimler rol alıyor.