Seçkin Özdemir'in eski hali ortalığı salladı

Dizileri ile adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir'in sevgilisi Demet Özdemir'in Flash TV'de görüntülerinin çıkmasının ardından şimdi de kendisine ait görüntüler ortaya çıktı. İşte Seçkin Özdemir'in eski hali.

Giriş Tarihi 05 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 05 Eylül 2018, 09:40
Seçkin Özdemir’in eski hali ortalığı salladı

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir 'in, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Demet Özdemir'in Flash TV ekranlarında dans ettiği görüntüleri ortaya çıkmıştı. Şimdi de Seçkin Özdemir'in eski haline ait fotoğraflar ortaya çıktı, sosyal medya da olay yarattı. İşte o karaler...

Yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir'in bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Demet Özdemir'in Flash TV'deki dans görüntülerinin ardından şimdi yıllar önce DJ'lik yaptığı görüntüleri ortaya çıktı.


GÜLŞEN'İ KONUK ALMIŞ

Oyunculuk kariyerinden önce DJ'lik yapan yakışıklı oyuncu, programına ünlü şarkıcı Gülşen'i konuk almış. Özdemir'in yıllar önceki görüntülerinde diksiyonu, enerji ve değişen imajı dikkatlerden kaçmadı.

DEMET'İN DANS GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

'Erkenci Kuş' dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir'in de yıllar önce Flash TV ekranlarında dans ettiği görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerin kısa sürede yayılmasının ardından Seçkin Özdemir, "Emeğinle para kazanmak çok güzel. Herkese tavsiye ederim" diyerek sevgilisine destek oldu.