Suskunluklarını bozdular!

Dört yıl önce evlenen Selin Toktay ile Ali Rıza Özderici, suskunluğunu bozdu. Çift, Sevgililer Günü için mutfağa girdi...

Giriş Tarihi 10 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 10 Şubat 2010, 09:19
Suskunluklarını bozdular!

İÇİNDEKİLER

İlişkilerine ilk başladıkları günden beri suskunluklarını koruyan Ali Rıza-Selin Toktay Özderici çifti, Şamdan Plus için bu kuralı bozdu. Çift, Art Cafe'nin mutfağına girdi ve ilişkileri hakkında merak edilenleri anlattı.

HİÇ KAPRİSİ YOK
İki çocukları bulunan Özderici çifti birbirlerinden övgüyle bahsederken; Ali Rıza Özderici eşini şöyle anlattı: "Selin'in her şeyini çok seviyorum. Onunla hayatımdan çok memnunum. Çok iyi bir eş; bana iki tane aslan gibi evlat verdi. Bu kadar kısa sürede bütün bunları yapmasına rağmen, ne lohusalığında, ne de hamileliğinde hiç kaprisi olmadı. Üstüne üstlük beni çok da güzel idare etmeyi başarıyor." Selin Özderici de eşi için şunları söyledi: "Ali Rıza, dünyanın en iyi kalpli insanı. Çok merhametlidir. Asla aklından fesatlık, kötülük, arkadan iş çevirme gibi düşünceler geçmez. Değer verdiğini, sevdiğini her gün gösterebilen ve bundan asla çekinmeyen bir eş. Bu, bence dünyanın en müthiş duygusu." "Selin, benim için çok iyi bir eş" diyen Özderici, Toktay ile evlilik aşamasını da şöyle anlattı: "Her erkek, evleneceği zaman kafasından 'çocuklarıma nasıl bir anne olabilir?' sorusunu geçirir. Benim cevabım, 'mükemmel bir anne olur' idi ve gerçekten de öyle oldu. Şu anda dünyanın en mutlu adamlarından biriyim diyebilirim..."



KIVANÇ TATLITUĞ FOTOĞRAFLARI

ÜNLÜLER VE BENZERLERİ

EN GÜVENİLİR ÜNLÜLER

ÜNLÜLERİN KORKULARI

ÜNLÜLER İLK NEYE DİKKAT EDER?

ÜNLÜLERİN KOD ADLARI