İşte Hülya Avşar'ın son hali-FOTO

Uludağ'da, 6 Şubatta snowboard yaparken düşerek bacağını kıran Hülya Avşar, tedavi gördüğü Acıbadem Bursa Hastanesinden taburcu oldu.

Giriş Tarihi 10 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 10 Şubat 2010, 12:44
İşte Hülya Avşar’ın son hali-FOTO

İÇİNDEKİLER

Avşar, hastaneden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanın snowboard yaparken meydana geldiğini anımsatarak, ''Aslında snowboardın bir günahı yok, arkadaşıma hava atayım derken bunlar geldi başıma. Biraz hoplama, zıplama yapayım dedim'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini arayıp aramadığı yönündeki soru üzerine Avşar, ''Çok merak ediyorsanız evet. Başbakanımız bu tür zamanlarda hiç kimseyi yalnız bırakmamıştır diye düşünüyorum. Çünkü herkesin problemiyle detaylarıyla ilgilenen biri olduğu için, zaten aramaması düşünülemez bir şeydi. Emine Hanım da moral verdiler, çok keyifli bir konuşma geçti aramızda. Onlara çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

HÜLYA AVŞAR'IN SON HALİNİ GÖRMEK İÇİN TILAYINIZ

Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu'nun da bu kaza nedeniyle çok üzüldüğünü belirterek, ''Kızım benimle bir şey paylaşmadı. İçine atıyor herhalde. O kötü. Ağladı sadece'' dedi.

Uludağ'a karşı kendisinde bir fobi oluşup oluşmadığı sorusu üzerine de Avşar, şunları söyledi:

''Hayır. Şunu anladım ki, hava atmamak gerekiyormuş. Ben yaklaşık 2,5 yıldır board yapıyorum. Bir arkadaşıma hava atayım diye hoplayıp, zıplayayım istedim. Zıplamamak lazımmış. İyi zıpladım. Tek başıma kayıyordum. Snowboard biliyorum. Sadece hoplama, zıplama konusunda henüz o kadar iyi olmadığımı anladım.''

Açıklamasının ardından basın mensuplarına yaralı ayağıyla poz veren Avşar, daha sonra İstanbul'a gitti.

ÜNLÜLER VE BENZERLERİ

EN GÜVENİLİR ÜNLÜLER

ÜNLÜLERİN KORKULARI

ÜNLÜLER İLK NEYE DİKKAT EDER?

ÜNLÜLERİN KOD ADLARI