Gala şerefine Merve'yle el ele!

akla beklenen film, 'Recep İvedik 3'ün galası önceki gün yapıldı. Gökbakar kalabalığı kastederek şöyle konuştu: "Buraya gelenler yarın 'izlemedim, beğenmiyorum o filmi' diyecek ama olsun!

Giriş Tarihi 10 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 10 Şubat 2010, 08:50
Gala şerefine Merve’yle el ele!

İÇİNDEKİLER

İlk iki filmi toplam 10 milyona yakın izleyiciye ulaşan 'Recep İvedik'in üçüncüsünün galası, önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirildi. 3 bin 500 kişilik salona 5 bin kişi davet edilince ortaya yine izdiham görüntüleri çıktı. Davetliler, "Bu salona izdiham olsun diye 5 bin kişi çağırırsanız işte böyle olur" diyerek organizasyona ateş püskürdü. Yer bulamayan pek çok kişi de filmi izleyemeden salonu terk etmek zorunda kaldı.

GİŞEDEN ORTAYA ÇIKIYOR

Gökbakar, gösterim öncesi yaptığı konuşmada, "Bütün buraya gelenler yarın kendilerine sorulduğunda yine 'ben Recep İvedik'i izlemedim, o filmi beğenmiyorum' diyecek ama olsun. Gişeden kimlerin izleyip izlemediği ortaya çıkıyor zaten" dedi. Galaya katılanlar arasında Coşkun Sabah, Ece Erken, Ozan Orhon, Tolgahan Sayışman, Mehmet Aslan, Barış Özbek ve Ebru Güzel gibi isimler bulunurken davetliler de filmi çok beğendiklerini belirtti. Filmin yapımcısı Faruk Aksoy ve Gökbakar, üçüncü filmin, diğerlerinden daha komik olduğunu söyledi. Galada davetlilere patlamış mısır ve kurabiye ikram edildi.

GALADAN NOTLAR:
-Galada yeni sevgilisi Merve Sevi ile el ele tutuşan Şahan Gökbakar, "Zaten tanışıklığımız vardı. Ben atak davranıp 'sana karşı boş değilim' dedim, aynı cevabı alınca bu ilişki başladı" şeklinde konuştu.
- Bir 'Recep İvedik' fanı olduğunu belirten Merve Sevi, "Artık Şahan'ın kendisinin de fanıyım, o ayrı" dedi.
-Cem Yılmaz ile küs olan Şahan Gökbakar, "Bugüne kadar Cem'e değil, ondan gelen agresif tavırlara yanıt verdim" dedikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü: "Sular yükselince balıklar karıncaları, sular çekilince karıncalar balıkları yer. Kendinizi bir şey zannetmeyin, her şeye sular karar verir."
-Filmdeki keçinin adının, Behlül olması dikkat çekti. Gökbakar 'Aşk-ı Memnu'da Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Behlül için, "Çok andırıyor değil mi, benzemiyor mu?" dedi, kakahalar havada uçuştu.

KIVANÇ TATLITUĞ FOTOĞRAFLARI

ÜNLÜLER VE BENZERLERİ

EN GÜVENİLİR ÜNLÜLER

ÜNLÜLERİN KORKULARI

ÜNLÜLER İLK NEYE DİKKAT EDER?

ÜNLÜLERİN KOD ADLARI