Seren-Musa çiftinin ayrılık nedeni...

Seren Serengil ile Musa Aytun arasında ipler iyice gerildi. Eşine boşanma davası açan Serengil sessizliğini korurken, ayrılığın arkasında ihanet olduğu konuşuluyor.

Giriş Tarihi 29 Ekim 2009, 00:00 Güncelleme 06 Ekim 2017, 16:21

İÇİNDEKİLER

Geçen nisan ayında erken doğum yaparak dünyaya getirdiği ancak yaşamayan bebeği Stephanie'nin Musevi mezarlığına gömülmesi ile başlayan olaylar zinciri, Serengil ile eşi Musa Aytun'u boşanma noktasına getirdi. Bebeğinin ölümü ile birlikte eşi ile problemler yaşamaya başladığını itiraf eden ancak ayrılığın söz konusu olmadığını söyleyen Serengil, önceki gün avukatına talimat vererek eşi Musa Aytun'dan boşanmak için resmen mahkemeye başvurdu.

HAYRANI İLE YAZIŞMIŞ
Serengil, Aytun ile ilgili 'kumar oynuyor' iddialarına sessiz kalırken, ayrılıkla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İddiaya göre, bu ayrılığa Aytun'un çapkınlıkları neden oldu. Olaylar, Seren Serengil'in bir hayranının, Serengil'e ulaşmak için facebook'tan eşi Musa Aytun'a mesaj göndermesiyle başladı. Serengil'in hayranı, Musa Aytun ile yazışırken, sohbetin cinsel içerikli diyaloglara dönüşmesinden rahatsız olup, durumu Serengil'e iletti. Serengil mesajları kontrol etti ve Aytun'un birçok kadınla mesajlaştığını öğrendi. Sinir krizi geçiren Serengil, avukatını durumdan haberdar etti. Avukat da Aytun'un kadınlarla yaptığı tüm yazışmaları mahkemeye sunmak üzere kaydetti. Aytun'un mesajlaştığı isimler arasında işletmeci Göksel Sunter'in eski eşi Eylül Deniz'in de bulunduğu konuşuluyor.

BU İŞ BİTTİ, BU YOLUN ARTIK DÖNÜŞÜ YOK
"Eşimin çok kötü bir huyu var. Bu huy ona babasından geçmiş. Şimdi şükrediyorum, iyi ki çocuğumuz olmamış" dediği iddia edilen Serengil, bu sözleri reddetti ve şunları söyledi: "Her gün gazetelerde sanki ben söylemişim gibi, benim ağzımdan hakkımda bir takım yazılar çıkıyor. Benim bu konuyla ilgili söyleyeceğim tek şey şu: Bu iş bitmiştir. Artık geri dönüşü olmayan bir yola girdik!"