Türküleri dizilerde sevdirdi

''Hanımın Çiftliği,Dila Hanım,.Öyle Bir Geçer Zaman ki Ustra Kemal ve Dürüyenin Güğümleri'' gibi dizilerde de söylediği türkülerle büyük beğeni toplayan Ender Balkır son olarakda Düğün Dernek filminde bir düğün sanatcısını canlandırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2013 Güncelleme 14 Aralık 2013, 18:51
Türküleri dizilerde sevdirdi

İÇİNDEKİLER

Türk Halk Müziğinin son dönemde yetiştirdiği en önemli isimler arasında yer alan Ender Balkır, uzun süredir sinemaseverlerin merakla beklediği "Düğün Dernek" filminde de "düğün türkücüsü" rolünde seslendirdiği türkülerle izleyenlerden tam not aldı.

Son dönemde yaptığı dizi müzikleriyle TV ve müzik piyasasında adından söz ettiren THM Sanatçısı Ender Balkır, başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı Düğün Dernek filminde, "Düğün Türkücüsü" karakterini başarıyla canlandırdı. OY GÜZELLER GÜZELLER, MÜDÜR BEY ve TİRİDİNE BANDIM adlı yöresel eserleri seslendiren sanatçı, performansıyla izleyicilerden tam not aldı.

DİZİLER ONUN MÜZİKLERİYLE ANLAMINI BULUYOR
Son yıllarda çıkardığı albümlerin satış grafiğinin yanı sıra ortaya koyduğu dizi müzikleriyle de başarıyı yakalayan Ender Balkır; Ustura Kemal, Düriye'nin Güğümleri, Hanımın Çiftliği, Dila Hanım ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizilerine yaptığı müziklerle, dizilere önemli katkıda bulundu.