Kadraj
Kadraj Galeri Kadraj İkon Kayıp iş insanı cinayete kurban gitmiş! Detaylar kan dondurdu! Plan yapmışlar

Kayıp iş insanı cinayete kurban gitmiş! Detaylar kan dondurdu! Plan yapmışlar

Kocaeli'nde 16 gündür kayıp olarak aranan 'Oflu Mert' lakaplı iş insanı Serdar Arslan'ın ortağı ve onun kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cesedin iki kez gömüldüğü ve üzerine kireç döküldüğü öğrenilirken, cinayetin detayları tüyler ürpertti.

Giriş Tarihi: 07.02.2025 14:03 Güncelleme Tarihi: 07.02.2025 15:31
Kayıp iş insanı cinayete kurban gitmiş!

Kocaeli Baş iskele mevkiinde 20 Ocak 2025 tarihinde jandarmaya başvuran G.K., dini nikahlı eşi Serdar Arslan'ın ortadan kaybolduğunu söyleyerek kayıp müracaatında bulundu. Jandarma ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken, şüphelinin evinden çıkarken kullandığı otomobilinin Ümraniye'de kapılar açık terk edilmiş bir halde bulunmasının ardından soruşturmanın seyri değişti.

Kayıp iş insanı cinayete kurban gitmiş!

ALACAK VERECEK MESELESİ NEDENİYLE KAVGALILAR

İstanbul, Kayıp Şahıslar Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturmada otomobilin Kocaeli, Başiskele mevkiinde başka bir kişi tarafından getirildiği belirlendi. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, otomobili İstanbul'a getiren kişinin aracı Ümraniye'de terk ettikten sonra bir taksiye binerek Kavacık'a geçtiğini, burada kendisini bekleyen başka bir otomobile binerek Sefaköy'e gittiğini belirledi. Polis ekipleri, otomobili kullanan kişinin Mahsun Ö. olduğunu belirlerken, bu kişinin kayıp olarak aranan Serdar Arslan'ın birlikte Alabalık lokantası işlettiği iş ortağı Habil Ö.'nün kardeşi olduğu belirlendi. İki ortak arasında bir süredir alacak nedeniyle kavgalı oldukları ortaya çıktı.

Kocaeli'deki kanlı cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı

Kayıp iş insanı cinayete kurban gitmiş!

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri bu bilgilerin toplanmasının ardından operasyon için düğmeye bastı. Polis 4 gün önce düzenlediği operasyonla İstanbul'da 4, Kocaelin'de 3 tane adres olmak üzere 7 adrese eş zamanlı baskın yaptı. Baskında Habil Ö., kardeşi Mahsun Ö., akrabaları Sevban T.'nin de aralarında bulunduğu biri kadın 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

Kayıp iş insanı cinayete kurban gitmiş!

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

İstanbul, Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden Mahsun Ö., cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ederken, planlama ve kaçış aşamalarını da detayları ile anlattı. 19 Ocak 2025 tarihinde ağabeyi Habil Ö.'nün kendisini toplantı yapmak için çağırdığını anlatarak "Toplantıda akrabamız olan Sevban T.'de vardı. Ağabeyim bana Serdar'ın kendisini öldürmek istediğini bizim daha önce davranmamızı istedi. Bana 'cinayeti senin işlemen lazım. Ben öldürsem sen bize bakamazsın ama sen öldürürken ben sana ve ailene bakabilirim' dedi. Birlikte cinayet planı yaptık" dediği öğrenildi.

Kayıp iş insanı cinayete kurban gitmiş!

Olay günü hazırladıkları plan gereği ağabeyinin, Serdar Arslan'a telefon ederek Başiskele mevkiinde bulunan bağevine çağırdığını anlatan Mahsun Ö.'nün "Ben de bağ evinin orada bekliyordum. Serdar içeri girdikten sonra ben de peşinden girdim. Sırtı bana dönüktü. Silahımı çıkartarak şarjör boşalıncaya kadar ateş ettim. Kanlar içinde yere düştü." dediği öğrenildi.

  • Künye
  • Gizlilik Bildirimi
  • İnternet Reklam
  • E-Gazete
  • Arşiv
  • RSS
  • Özgün Haberler
  • Çok Konuşulan Haberler
  • Popüler Haberler
  • Haber
  • Son Dakika Haberleri
  • Yazarlar
  • Anasayfa
  • Son Dakika
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Spor
  • Dünya
  • Magazin
  • Yaşam
  • Kadraj
  • Resmi İlanlar
  • Televizyon
  • Memurlar
  • SGK
  • Yazarlar
  • Galeri
  • Takvim Tv
  • Canlı Yayın
  • Namaz Vakitleri
  • ZTK
  • Bugünkü Takvim
  • BİZE ULAŞIN