Bayern Münih - Galatasaray maç sonucu 2-1 (ÖZET)

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu 4. hafta maçında Bayern Münih'e konuk olacak. Allianz Stadyumu'nda oynanacak mücadelede temsilcimiz mutlak 3 puan için sahada yer alacak. Karşılaşma öncesi merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri de yer alıyor. Peki, Bayern Münih - Galatasaray maçı ne zaman? GS maçı saat kaçta? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 08 Kasım 2023, 22:54 Güncelleme 09 Kasım 2023, 01:20
Bayern Münih - Galatasaray maç sonucu 2-1 ÖZET

İÇİNDEKİLER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. hafta A Grubu maçında Galatasaray, Bayern Münnih ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. İşte detaylar...

MAÇI BEDAVA VEREN KANALLAR LİSTESİ

beIN SPORTS France
BeIN Connect Mena HD
BeIN SPORTS France 4 HD Max
BeIN Sports Mena 5 HD
beIN SPORTS Mena EN HD

Cytavision Sports 6 HD
DAZN 1
DAZN Deutsch
Exxen
LiveScore
Match! TV Russia

Mehoho Futbol 5
Paramount+
Pickc+ Sports 5
Prima Sport RO 3
Prima Play
Sky Sport 3 Austria
Sport 24 At Sea HD
Stand Sport Australia

SuperSport Football HD
TNT Sport 3
TV4 Play+
ViaPlay Baltic
ViaPlay Denmark
ViaPlay Island

MUSLERA'NIN DURUMU BELİRSİZ

Galatasaray'da tecrübeli kaleci Fernando Muslera'nın karşılaşmada forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor.Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında yapılan Kasımpaşa mücadelesinde aldığı darbe sonrası sol dirsek ekleminde çıkık oluşan ve tedavisi süren Uruguaylı file bekçisi kamp kadrosunda yer aldı. Muslera'nın forma giyememesi durumunda kaleyi Günay Güvenç koruyacak.

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı nedeniyle son 2 Süper Lig maçında oynamayan Tanguy Ndombele, takımla çalışmalara katılıyor. Fransız orta saha oyuncusunun kafilede yer alıp almayacağı son antrenmanın ardından netleşecek.

Sakatlığı bulunmasına rağmen iğne tedavisiyle mücadelesini sürdüren Mauro Icardi de Bayern Münih'e karşı sahaya çıkabilecek. Ayrıca grup maçlarında 2 sarı kartı bulunan Sergio Oliveira, karşılaşmada da sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

ALMAN EKİBİNDE ÖNEMLİ EKSİKLER

Bavyera temsilcisinde 3 oyuncu sakatlıkları nedeniyle Galatasaray'a karşı mücadele edemeyecek.Bayern Münih'te stoperler Matthijs de Ligt ve Tarek Buchmann ile sol bek Raphael Guerreiro, sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada süre alamayacak.

Bayern Münih son 6 sezonda gruplarda yenilmedi Bayern Münih, son 6 sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mağlup olmadı.

Bu sezon grupta oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan Alman ekibi, 2022-2023, 2021-2022 ve 2019-2020'de bu aşamada yaptığı tüm maçlarını kazandı. Bayern Münih, gruplarda 2020-2021'de 5 galibiyet ve 1 beraberlik, 2018-2019'da da 4 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ HABERLERİ

Alman temsilcisi, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında en son 2017-2018 sezonunda Paris Saint-Germain'e yenildi.

MUHTEMEL 11'LER

Bayern Münih: Neuer, Mazraoui-Upamecano-Min Jae-Davies, Kimmich-Goretzka, Coman-Musiala-Sane, Kane

Galatasaray: Muslera, Boey-Sanchez-Abdülkerim-Angelino, Torreira-Kaan, Ziyech-Kerem Aktürkoğlu.-Zaha, Icardi