Zeki olduğunuzu ortaya çıkacak test geldi! Resimde kaç karpuz olduğunu 15 saniyede bulan rekoru kırıyor

Fotoğrafta kaç tane karpuz olduğunu bulmak zekanızı kullanmanın keyifli bir yolu olabilir. Ancak bu soru, göründüğü kadar basit olmayabilir. Gözlerinizi kullanarak zeka testi yapmaya hazır mısınız? Karpuzların nerede olduğunu belirlemeye çalışırken incelemeye dikkat etmek önemlidir. Sayıları doğru bir şekilde tespit etmek beyninizin odaklanma yeteneğini test etmek için harika bir fırsat olacak.

Giriş Tarihi 21 Ekim 2023, 08:58 Güncelleme 21 Ekim 2023, 08:58
Zeki olduğunuzu ortaya çıkacak test geldi! Resimde kaç karpuz olduğunu 15 saniyede bulan rekoru kırıyor

İÇİNDEKİLER

Bu zeka testi zorluğu sevenler için son derece eğlenceli olacak. Soru fotoğrafta kaç tane tam karpuz olduğunu bulmanızı istiyor. Ancak meyveler kare şeklinde dizilmiş ve parçalara ayrılmış gibi görünüyor. İşte bu ayrıntılarda sırrı saklı. Renkler ve çizgiler aslında tüm detayları ortaya koyuyor.

FOTOĞRAFTA KAÇ TANE KARPUZ VAR?

Sorunun kendisi oldukça basit gibi görünse desadece çok iyi zekaya sahip kişilerin doğru cevabı bulabileceği iddia ediliyor. Şimdi, bu zorlu görseli incelemeye başlayalım.

İNCELEME ZAMANI

Fotoğrafı incelemeye başlamadan önce, bazı stratejileri düşünmekte fayda var. İşte size yardımcı olabilecek bazı adımlar:

Yarım karpuzların aynı karpuzun parçaları olduğunu düşünün. Bu her yarım karpuzu birleştirmeniz gerektiği anlamına gelir.

Her bir karpuzu zihinsel olarak ortadan ikiye kesin ve bu parçaları bir araya getirin. Bu, iki karpuz oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Ortadaki parçaları da kullanarak iki karpuz daha oluşturabilirsiniz.

İŞTE CEVAP

Görseli bu yöntemlerle dikkatlice incelediğinizde, fotoğrafta toplam 5 karpuz olduğunu göreceksiniz.