Adana Demirspor Trabzonspor MAÇ SONUCU 1-0 | Adana Demirspor - Trabzonspor özeti! İşte maçtan dakikalar...

Süper Lig'in 8. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer bu mücadeleden 1-0'lık skorla mağlup ayrıldı.

Giriş Tarihi 06 Ekim 2023, 22:07 Güncelleme 06 Ekim 2023, 22:12

İÇİNDEKİLER

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor'u Nani'nin golüyle 1-0 mağlup etti. Mavi lacivertli takım ligde üst üste 3. galibiyetini aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı.

ART ARDA POZİSYONLAR

9' Bakasetas ceza sahası sol çaprazından etkili bir şut çekti, ancak kaleyi bulamadı.

10' Adana Demirspor'da Niang zor pozisyonda etkili vururken Uğurcan son anda kornere çeldi.

18' Trabzonspor savunmasının yatığı hatayı iyi değerlendiren Niang araya girdi ve ceza sahası sol çaprazından bir kez daha şansını denedi. Uğurcan, soluna doğru gelen topu uzanarak kornere gönderdi.

GOL PORTEKİZLİ YILDIZDAN

30' GOL | Savunma arkasına sarkan Yusuf Sarı'nın içeriye doğru çevirdiği topu Uğurcan çeldi. Top, Nani'nin önünde kaldı ve Portekizli yıldız ceza sahası içinden yaptığı vuruşla skoru 1-0'a getirdi.

Mücadelenin ilk yarısı, Adana Demirspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

48' Trabzonspor'da Larsen sağ kanattan ortasını yaptı, Adana Demirspor Onuachu'ya gelmesine izin vermedi.

55' Bordo Mavili ekipte Berat'ın uzun topuna hareketlenen Fountas, soldan içeriye doğru gönderdi. Onuachu topu iyi kontrol ederken dönüp vuruşunu yaptı ancak pozisyondan sonuç alamadı. Top auta gitti.

75' Ertaç'la Larsen arasında gerginlik çıkarken diğer futbolcular da olaya dahil oldu. Ortalık bir anda karışırken daha sonra futbolcular sakinleşti. Ertaç ve Larsen birbirlerine sarılarak oluşan gerginliği bitirdi.

BALOTELLI'DEN HARİKA ŞUT

82' GOL İPTAL | Balotelli ceza sahası dışından sol ayağıyla çok sert bir vuruş yaparken Uğurcan Çakır güçlükle çıkarabildi. Top, bir anda Zeneli'nin önünde kaldı. Zeneli kafayla vuruşunu yapıp topu ağlara gönderdi fakat ofsayt gerekçesiyle gol iptal edildi.

Adana Demirspor, zorlu geçen mücadeleyi Nani'nin attığı golle kazanarak Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti.