Yaren Çakar kimdir, 628 bin lira bağış mı topladı, nasıl? Twitch yayıncısı Yaren Çakar olayı nedir?

Twitch yayıncısı Yaren Çakar sosyal medyanın gündeminde. Çakar, daha önce de canlı yayında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a söylediği sözlerle nedeniyle tepki çekmişti. Twitch yayıncısı bu kez de topladığı yüzbinlerce liralık bağışla gündeme geldi. 628 bin lira bağışı nasıl topladığı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 04 Ekim 2023, 12:13 Güncelleme 04 Ekim 2023, 12:15
Yaren Çakar kimdir, 628 bin lira bağış mı topladı, nasıl? Twitch yayıncısı Yaren Çakar olayı nedir?

İÇİNDEKİLER

Yaren Çakar, sosyal medyanın en çok konuşulan konusu haline geldi. Galatasaray taraftarının hedefiydi bu kez Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Dzeko gol attığında stadda çalan "Beni sev" şarkısıyla yayın açmasıyla dikkat çekti. Yayına 4 bin 500 kişinin katılmasıyla tam 628 bin lira bağış topladığı iddia edildi.

YAREN ÇAKAR OLAYI

Yaren Çakar, geçtiğimiz aylarda açtığı canlı yayında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a söylediği sözlerle nedeniyle tepki çekmişti. Çakar'ın, Ali Yiğit Buruk'un fotoğraflarına bakarak kötü ifadeler kullanması Galatasaray taraftarlarını kızdırmıştı. Genç fenomen daha sonra özür dileyip hesabını kapatmıştı.

Yaren Çakar adlı yayıncı özür dilediği açıklamasında şunları söylemişti;

"Okan Buruk'un oğlu ile ilgili neden böyle bir şey söylediğimi bilmiyorum. Mental olarak benim için kötü bir gündü ve ne söylediğimin farkına varamadım. Tamamen saçmalamışım ne benim, ne bir başkasının bir çocuk veya bir insan üzerinde bu kadar kırıcı bir yorum yapmaya hakkı yok. Herkesten ve özellikle ilgili kişilerden özür dilerim. Mentalimin iyi olmadığı bir yayında yanlış bir şey dedim özür dilerim tekrardan. Hastalığından vs haberim kesinlikle yoktu. Olsa da dememem lazımdı."

628 BİN LİRA BAĞIŞ İDDİASI

Twitch yayıncısı Yaren Çakar bu kez de son yayınını, Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Dzeko gol attığında stadda çalan "Beni sev" şarkısıyla açmasıyla gündem oldu. Durum bir anda Fenerbahçe Galatasaray çekişmesine çevrildi. 4 bin 500 kişinin katıldığı yayında tam 628 bin lira bağış topladığı iddia edildi.