Beşiktaş Kayserispor CANLI MAÇ SONUCU! BJK - Kayserispor maçı kaç kaç bitti?

Süper Lig'de mücadele eden Beşiktaş, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 2 galibiyet istatistiği ile sezona başladı. Süper Lig'de ve Avrupa'da başarılı sonuçlar elde etmek isteyen Beşiktaş, bu hafta kendi evinde Kayserispor'u ağırlayacak. Siyah-beyazlı ekip, hafta içinde UEFA Konferans Ligi'nde Club Brugge ile karşı karşıya geldi ve mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Bu sonuç, Beşiktaş'ın uluslararası arenada mücadele ettiği organizasyonda elde ettiği puanlardan biriydi. İşte maça dair detaylar...

Giriş Tarihi 24 Eylül 2023, 23:39 Güncelleme 24 Eylül 2023, 23:55
Beşiktaş Kayserispor CANLI MAÇ SONUCU! BJK - Kayserispor maçı kaç kaç bitti?

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 6. haftasında heyecan devam ediyor. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Beşiktaş sahasında Kayserispor'u ağırladı. Siyah beyazlılar 1-0 geri düştüğü maçtan 2-1 galip ayrılmayı bildi.

ABOUBAKAR VE CHAMBERLAİN İLK KEZ GOL ATTI!

Beşiktaş'a galibiyeti getiren goller Aboubakar ve Alex Chamberlain'den geldi. Yıldız isimler bu sezon ilk kez bir lig maçında fileleri sarsmış oldu. İngiliz yıldız Beşiktaş kariyerindeki ilk golü de atmış oldu.

Maçta Kayserispor'un golünü ise Mane kaydetti.

GÜNEŞ'TEN ROTASYON

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Perşembe günü Avrupa Konferans Ligi'nde deplasmanda Club Brugge ile oynanan karşılaşmanın 11'inde 6 değişikliğe gitti.

Tecrübeli teknik adam; Rosier, Amartey, Demir Ege Tıknaz, Gedson, Rashica ve Muleka'nın yerine Onur Bulut, Omar Colley, Salih Uçan, Oxlade-Chamberlain, Ghezzal ve Cenk Tosun'u 11'de görevlendirdi.

Kaleyi Mert Günok'a emanet eden Şenol Güneş, savunma dörtlüsünü; Onur Bulut, Bailly, Colley ve Masuaku'dan oluşturdu. Orta alanda Hadziahmetovic, Salih Uçan ve Chamberlain'i sahaya süren Güneş, sağ kanatta Rachid Ghezzal, solda kanatta Cenk Tosun'u görevlendirdi. Tecrübeli teknik adamın gol yollarındaki tercihi ise Vincent Aboubakar oldu.

Siyah-beyazlılar şu 11 ile sahada yer aldı: "Mert Günok - Onur Bulut, Bailly, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih Uçan, Chamberlain, Ghezzal, Cenk Tosun, Aboubakar."