UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Nordsjaelland maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Muhtemel 11'ler...

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu'nda mücadele edeceği Nordsjaelland'ı ağırlamak için heyecanla beklenen ilk maçına çıkıyor. İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, taraftarının desteğiyle güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor. İşte Fenerbahçe-Nordsjaelland maçının tarihi, saati, yayın bilgileri ve muhtemel 11'ler...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2023, 09:05 Güncelleme 21 Eylül 2023, 09:05
UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Nordsjaelland maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Muhtemel 11’ler...

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda sezonun ilk maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland'ı ağırlayacak. İsmail Kartal yönetimindeki sarı-lacivertli ekip, etkileyici bir başlangıç yaparak Süper Lig'de 4, Konferans Ligi Elemeleri'nde ise 6 olmak üzere toplamda oynadığı 10 resmi maçı kazanmayı başardı. Bu başarılı performansla dolu bir sezona adım atan Fenerbahçe, taraftarı önünde galibiyet arayacak.

Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak Fenerbahçe-Nordsjaelland maçı EXXEN'den canlı yayınlanacak. Macar hakem Gergo Bogar'ın yöneteceği 90 dakikanın canlı takibi haberimizde olacak.

Fenerbahçe-Nordsjaelland muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Livakovic, Samuel, Becao, Djiku, Oosterwolde (Ferdi), İsmail, Fred, Mert Hakan, İrfan Can Kahveci (King)
Kent, Batshuayi

Nordsjaelland: A.Hansen, Villadsen, Nagalo, K.Hansen, Frase, Tverskov, Svensson, Diamonde, Osman, Schjelderup, Ingvartsen

FENERBAHÇE FİKSTÜR

Kanarya, Konferans Ligi'nde startı evinde veriyor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosu şu şekilde:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Fred, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Edin Dzeko.

İsmail Kartal: 3 puanla başlayalım

İsmail Kartal, antrenman öncesinde öğrencilerine kısa bir konuşma yaptı. Tecrübeli teknik adamın, "Konferans Ligi'ne taraftarımız önünde başlayacağız. Nordsjaelland tehlikeli bir takım. Yetenekli oyunculara sahipler. İlk düdükten itibaren motivasyonumuzu kaybetmeden oynamalıyız. Gruba 3 puanla başlamak önemli ve bunu başaracağımıza inanıyorum" dediği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, dünkü idmanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Ryan Kent 11'i istiyor

Sezonun ilk transferlerinden biri olan İngiliz oyuncu, sadece 2 karşılaşmaya 11'de başladı. Kent, 4 maçta kulübede bekleyip süre alamazken, Ankaragücü karşısında ise kadroya giremedi. 26 yaşındaki futbolcu, Antalyaspor karşısında maçın son anlarında şans buldu ve çok az dakika alsa da etkili bir görüntü çizdi. Pozisyonundaki yoğun forma rekabetinin kurbanı olan Ryan Kent, buna rağmen İsmail Kartal'ın eninde sonunda kendisine şans vereceğine inanıyor.

Bogar ilk kez yönetecek

UEFA, Fenerbahçe ile Nordsjaelland arasında oynanacak karılaşmaya Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Gergo Bogar'ı atadı. 32 yaşındaki hakemin yardımcılıklarını vatandaşları Theodoros Georgiou ve Balazs Szalai yapacak. Gergo Bogar, daha önce Türk takımlarının hiçbir maçında görev yapmadı. UEFA'nın 2020'den beri kulüp turnuvalarında maç verdiği Bogar, Danimarka'dan ise Kopenhag'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda 2-0 kazandığı Breidablik mücadelesinde düdük çaldı.

Hücum hattı oldukça zengin

İsmail Kartal'ın bu sezon özellikle hücum hattında birçok alternatifi var. Forvette Michy Batshuayi'nin yanına Edin Dzeko ve Umut Nayir transferleri yapıldı. Belçikalı oyuncunun ayrılığı gündeme geldi. Tecrübeli futbolcu Nottingham ile anlaşmak üzereyken son anda bu iş yattı ve Batshuayi kaldı. 29 yaşındaki forvet, şu anda ikinci golcü konumunda. Ancak Konferans Ligi'nde grup etabının başlamasıyla birlikte bu durumun değişeceğini umuyor. Bu konuda umutlu olması da boşa değil.

Ligde 4'te 4

Dzeko Fenerbahçe, Avrupa'da 6 ön eleme maçı oynadı. İsmail Kartal, bu karşılaşmaların 4'ünde Batshuayi'yi 11'de görevlendirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, ligde ise Edin Dzeko'dan vazgeçmedi, 37 yaşındaki forvet 4 karşılaşmaya 11'de başlayıp 2'sinde 90 dakika sahada kaldı. Kartal, sezonun ilk bölümünde ağırlıklı olarak Avrupa'da Batshuayi'yi, Süper Lig'de ise Dzeko'yu kullandı. Üstelik bu rotasyonu yaptığında sadece Konferans Ligi'nde eleme maçları oynanıyordu.