Son dakika! TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ? 21 Eylül 2023 Twitter neden açılmıyor, erişim sorunu mu var? Hata bildirim sayısı...

Twitter'a erişim problemi yaşayan kullanıcılar Twitter çöktü mü sorusuna cevap aramaya başladı.Son 24 saat içinde Twitter erişim problemi sonrası "Twitter çöktü mü?" ve "Neden açılmıyor?" gibi sorula gündeme geldi. Özellikle son bir saat içinde, mobil cihazlarda daha fazla sorun yaşandığı gözlemlendi. İşte Twitter'da son durum...

Giriş Tarihi 21 Eylül 2023, 17:15 Güncelleme 21 Eylül 2023, 17:15
Son dakika! TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ? 21 Eylül 2023 Twitter neden açılmıyor, erişim sorunu mu var? Hata bildirim sayısı...

İÇİNDEKİLER

🔴 SON DAKİKA 21 EYLÜL 2023 TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

🔴🔴Popüler sosyal medya platformu Twitter'da global raporlamalar çerçevesinde herhangi bir sorun olmadığı belirtiliyor. Bölgesel ya da kullanıcı hesabı bazlı sorunlar neticesinde Tweet gönderememe ya da akışı yenileyememe gibi sorunlar olabiliyor.

Bu tarz durumlarda ise kullanıcıların tarayıcı ve uygulama önbelleklerini temizlemeleri, sorunun çözümüne imkan tanıyabiliyor.

Twitter'da global ya da bölgesel bazda geneli kapsayan bir sorun yaşanması halinde haberimiz güncellenecektir.

🔴 TWİTTER'A NEDEN GİREMİYORUM?

Android İçin Twitter uygulamasına bağlanmak amacıyla WiFi kullanıyorsanız başka bir WiFi bağlantısı deneyin. Biri çalışırken diğeri çalışmıyorsa bunun sebebi, büyük olasılıkla WiFi bağlantısının SSL'i kabul etmemesi veya Twitter'ı engellemesidir. Bir VPN çözümüne bağlıysanız kapatmayı deneyin.

🔴 TWİTTER AÇILMIYOR NE YAPMALIYIM?

Android telefon kullanıyorsanız Google Play Store'dan, iPhone kullanıyorsanız App Store'dan Twitter uygulaması için güncelleme yayınlanıp yayınlanmadığını, son sürümü kullanıp kullanmadığınızı kontrol edin. Uygulamayı güncelledikten sonra Twitter hesabınıza tekrar erişmeyi deneyin

🔴 TWİTTER ŞU ANDA ALINAMIYOR NE DEMEK?

Bu hata genellikle Twitter sunucularında yaşanan bir sorun veya teknik bir arıza nedeniyle ortaya çıkıyor. Kullanıcılar, bu hatayı çözmek için Twitter'ın resmi destek kanallarından yardım alabilir veya bir süre sonra tekrar deneyebilirler.