X Æ A-12 ne demek, nasıl okunuyor, ne anlama geliyor? Elon Musk oğlunun adı nedir, X mi?

Milyarder işadamı Elon Musk ve müzisyen Grimes, oğullarına verdikleri X Æ A-12 ismiyle gündeme damga vurdu. Ancak daha sonra ismin okunuşu ve anlamı hakkında merak uyandıran sorular ortaya çıktı. İşte Elon Musk'ın oğlu hakkında tüm merak edilenler...

Giriş Tarihi 19 Eylül 2023, 09:24 Güncelleme 19 Eylül 2023, 09:24
X Æ A-12 ne demek, nasıl okunuyor, ne anlama geliyor? Elon Musk oğlunun adı nedir, X mi?

İÇİNDEKİLER

Elon Musk ve Grimes'in oğullarına verdikleri isim, X Æ A-12, oldukça dikkat çekici ve sıra dışı bir isim olarak dikkat çekiyor. Bu nedenle Elon Musk'ın oğluna verdiği X Æ A-12 ismi hakkında detaylar merak edildi. Sosyal medyada ismin anlamı hakkında birçok iddia ortaya atıldı. İşte Elon Musk'un oğlunun adı ve okunuşu...

X Æ A-12 İSMİ NE ANLAMA GELİYOR?

Elon Musk ve müzisyen Grimes çiftinin oğluna verdiği bu isim büyük ilgi çekiyor. İsim, bazı harf ve rakamların birleşiminden oluşuyor ve oldukça gizemli bir görünüme sahip.

İşte bu gizemli ismin açıklaması:

X: İsmin başındaki "X," "bilinmeyen" veya "gizemli" bir faktörü temsil ediyor.

Æ: "Æ," Latince ve Eski İngilizcede kullanılan ancak zaman içinde yaygın kullanımı azalan bir harf birleşimidir. Danca, Norveççe ve İzlandaca gibi bazı dillerde hala kullanılmaktadır.

A-12: "A-12," Lockheed tarafından CIA için üretilen bir uçak modelini temsil ediyor. Bu uçak modelinin tasarımı sırasında "Archangel" (Büyülü Melek) olarak anıldığı biliniyor.

X Æ A-12 İSMİ NASIL OKUNUYOR?

Grimes, yeni albümünde de benzer bir harf ve rakam kombinasyonu olan "4ÆM" adını kullanmıştı. Bu ilginç ismin nasıl telaffuz edildiği hala net değil. Elon Musk, podcast bir yayında ismi "X Ash A-12" şeklinde telaffuz etti.

İŞTE TÜRKÇE TELAFFUZU: İKS EŞ A 12

ELON MUSK'IN ÇOCUKLARI VE ESKİ EŞLERİ

3 kez nikah masasına oturan Elon Musk'ın 6 çocuğu var.

ÇOCUKLARI: Nevada Alexander Musk, Damian Musk, Griffin Musk, Xavier Musk, Saxon Musk, Kai Musk Trend

EŞLERİ: Talulah Riley (e. 2013–2016), Talulah Riley (e. 2010–2012), Justine Musk (e. 2000–2008)

YASAL OLARAK UYGUN MU?

ABD'nin California eyaletinde bazı isimlerin nüfusa kaydedilmesine izin verilmiyor ve isimlerin 26 harfli alfabeye uygun olması gerekiyor.