Oyuncu Merve Kayaalp öldü mü, intihar mı etti? Savaşçı, Sakarya Fırat, Şeref Meselesi dizilerinde rol almıştı...

Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp intihar etti. Oyuncun intihar sebebi hakkında araştırmalar hızlandı. İşte Merve Kayaalp hakkında tüm merak edilenler...

Giriş Tarihi 19 Eylül 2023, 09:03 Güncelleme 19 Eylül 2023, 09:05
Oyuncu Merve Kayaalp öldü mü, intihar mı etti? Savaşçı, Sakarya Fırat, Şeref Meselesi dizilerinde rol almıştı...

İÇİNDEKİLER

Son dakika! Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek intihar etti. Bu nedenle Kayaalp hakkında tüm detaylar merak ediliyor. Özellikle oyuncunun neden intihar ettiği hakkında araştırmalar hızlandı. İşte Merve Kayaalp hayatı ve filmografisi...

MERVE KAYAALP NEDEN İNTİHAR ETTİ?

Dalaman'ın Gazi Bulvarı'ndaki bir apartmanın ikinci katı balkonundan silah sesi geldiğini duyan çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde sinema oyuncusu Merve Kayaalp'in hayatını kaybettiği belirlendi.

SEBEBİ HENÜZ BİLİNMİYOR

Sinema oyuncusu Kayaalp'inneden intihar ettiği hakkında detaylar henüz bilinmiyor. Güncel gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

HAYATINI KAYBETTİ

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Kayaalp'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

MERVE KAYAALP HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Merve Kayaalp, 'Sakarya Fırat', 'Küçük Kıyamet', 'Düşler ve Umutlar', 'Elif', 'Şeref Meselesi' ve 'Savaşçı' dizilerinde rol almıştı.

MERVE KAYAALP KİMDİR?

Merve Kayaalp,Isparta Süleyman Demirel üniversitesi oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yaklaşık bir buçuk 1.5 yıl İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda çalıştıktan sonra özel Tiyatro olan alternatif tiyatrolara geçti.