Ulaş Ünal kimdir? Ulaş Ünal kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı?

Dijital platformlarda yayınlanan Sıfır Bir ve Kıyma dizilerinde rol alan Ulaş Ünal'ın hayatı merak konusu oldu. Son saatlerde gündemde yer alan ismin Adana'da bir avukatın cüzdanını çaldığı iddia edildi. Bu gelişmelerin ardından detaylar merak ediliyor.

Giriş Tarihi 09 Eylül 2023, 12:40 Güncelleme 09 Eylül 2023, 12:40
Ulaş Ünal kimdir? Ulaş Ünal kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı?

İÇİNDEKİLER

Son saatlerde arama motorlarında dizi oyuncusu Ulaş Ünal hakkında araştırmaların arttığı görülüyor. Binlerce kişi Ulaş Ünal'ın hayat hikayesi hakkında bilgi edinmek istiyor.

ULAŞ ÜNAL KİMDİR?

Ulaş Ünal, Adana'da yaşıyor. Sıfır Bir ve Kıyma isimli dizilerle adını duyurdu.

İddiaya göre Ulaş Ünal, Ankara'da yaşayan ve düğün için Adana'ya giden avukat Yunus Levent Küfüdür'ün cüzdanını çaldı.

Düğün sonrası Ankara'ya dönmek için Adana Havalimanı'na giden Küfüdür, güvenlik amaçlı cüzdanını x-Ray cihazındaki kutuya bıraktı. Ancak bu sırada önünde bulunan dizi oyuncusu Ulaş Ünal, kendi kutusuna düşen cüzdanı alıp poşete koyarak hızlıca uzaklaştı.

CÜZDAN HALA BULUNAMADI

Cüzdanının çalındığını fark eden ve hemen polise haber veren Yunus Levent Küfüdür, yaşadıklarını anlattı. Havalimanında büyük şaşkınlık yaşadığını söyleyen Avukat Küfüdür, "Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda bir hırsızlık olayı yaşandı. Cüzdanım çalındı. Çalan şahısla birlikte 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın enteresan olan kısmı havaalanında olması.