Erden Timur'un yüzü güldü! 3 yıllık sözleşme kurdelesini kesti! Galatasaray'dan flaş hamle

Galatasaray, yeni sezon öncesi şampiyonluk hedefiyle hareket ederek transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, yaptığı yıldız transferlerle futbol camiasının dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Özellikle uluslararası alanda tanınmış ve deneyimli oyuncuların transferleri, takımın kalitesini artırmada önemli bir adım olarak görülüyor. Sarı-Kırmızılılar, sadece deneyimli oyuncuları değil, aynı zamanda genç yetenekleri de kadrosuna katmayı hedefliyor.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2023, 12:21 Güncelleme 29 Ağustos 2023, 08:52
Erden Timur’un yüzü güldü! 3 yıllık sözleşme kurdelesini kesti! Galatasaray’dan flaş hamle

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, bu sezon hedeflediği iddialı kadro yapısını oluşturarak uluslararası platformlarda da adından söz ettirmeyi amaçlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir performans sergileme hedefiyle transfer çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Bu kapsamda, Bundesliga'nın önemli ekiplerinden Borussia Dortmund'un alt yaş kategorilerinde yetişen genç yetenek Gökdeniz Gürpüz'ü kadrosuna dahil etti.

Galatasaray, transfer ettiği genç yetenek Gökdeniz Gürpüz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-Kırmızılılar, Borussia Dortmund'un alt yapı sisteminden yetişen bu yetenekli oyuncuyu kadrosuna katmak için önemli adımlar atmış oldu. Transfer sürecinin bir parçası olarak, Galatasaray'ın Borussia Dortmund'a bir yetiştirme bedeli ödeyeceği belirtiliyor.

Oyuncunun lisansı hafta içi TFF'nin resmi sitesine düşecek.

Ağabeyi Trabzon'a transfer oldu

17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz, orta sahanın yanı sıra on numara pozisyonda da forma giyebiliyor. Gökdeniz Gürpüz'ün ağabeyi Gökhan Gürbüz, geçen ayın ortalarında Trabzonspor'a transfer oldu.

17 maçta 5 gol, 5 asist

Geçen sezon U-17 müsabakalarında 17 maça çıkan genç futbolcu, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.