Barış Akarsu kimdir, filmi nerede çekildi? Barış Akarsu filmi konusu ve oyuncuları...

Barış Akarsu'nun unutulmaz performansıyla beyaz perdeye taşınan "Merhaba" filmi, 2022 yılında seyircilerle buluştu. Bu duygusal yapımın başrolünde, Barış Akarsu'nun karakterine hayat veren İsmail Ege Şaşmaz yer aldı. Film, seyircilere unutulmaz bir hikaye sunmanın yanı sıra, Akarsu'nun yeteneklerini ve oyunculuk becerilerini sergileme fırsatı da sundu. İşte Barış Akarsu hayatı ve filmin konusu...

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2023, 20:29 Güncelleme 28 Ağustos 2023, 20:29
Barış Akarsu kimdir, filmi nerede çekildi? Barış Akarsu filmi konusu ve oyuncuları...

İÇİNDEKİLER

Merhum sanatçı Barış Akarsu'nun hayatını anlatan "Barış Akarsu: Merhaba" filmi, izleyicilerle televizyonda ilk kez buluşmaya hazırlanıyor. ATV ekranlarında yayınlanan film hakkında araştırmalar hızlandı. İşte Barış Akarsu 'Merhaba' filmi hakkında tüm merak edilenler...

BARIŞ AKARSU FİLMİ KONUSU NEDİR?

Filmde, genç yaşta trajik bir kaza sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun hayat hikayesi anlatılıyor. Mert Dikmen'in yönetmenliğini üstlendiği bu biyografi türündeki yapımın çekimlerinin bir bölümü Amasra'da gerçekleştirildi.

BARIŞ AKARSU FİLMİ OYUNCULARI

Filmde İsmail Ege Şaşmaz ve Almila Ada başrolleri paylaşırken, kadroda ayrıca önemli oyuncular yer alıyor. Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın, Aslıhan Kapanşahin, Burak Satıbol, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Metin Coşkun, Serli Alyanakyan ve Caner Gezen gibi isimler filmde rol alıyor.

BARIŞ AKARSU KİMDİR?

Çocukluğunda müziğe ilgi duymaya başlayan Barış Akarsu, 2004 yılında katıldığı "Akademi Türkiye" adlı şarkı yarışmasıyla adını duyurdu.



Yarışmada birinci olmasının ardından albüm çıkaran Akarsu, müzik çalışmalarının yanı sıra "Yalancı Yarim" adlı dizide rol aldı.

Barış Akarsu'nun bulunduğu otomobil, 29 Haziran 2007'de, Bodrum Torba Kavşağı'nda kamyonla çarpışmış, otomobilde bulunan Zeynep Koçak ve Nalan Kahraman ölmüş, tedavi altına alınan Barış Akarsu da 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetmişti.