AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Soru ve cevap anahtarı açıklandı mı? 2023-2024 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınavı, 19 Ağustos 2023 tarihinde tamamlandı. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında aramalar arttı. Peki, AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Soru ve cevap anahtarı açıklandı mı? 2023-2024 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor? İşte merak edilenler...

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2023, 14:35 Güncelleme 21 Ağustos 2023, 14:35
AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Soru ve cevap anahtarı açıklandı mı? 2023-2024 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor?

İÇİNDEKİLER

Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınavı, 19 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00'te gerçekleştirildi. Adaylar, 6 haftalık eğitim sürecinin ardından sorumlu oldukları derslerden sınavlara girdi. Peki, AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Soru ve cevap anahtarı açıklandı mı? 2023-2024 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

AÖF YAZ OKULU SINAVI SORULARI VE CEVAP ANAHTARI 2023

Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınavı 19 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00'te yapılacak. Adayların sınav saatinden en az 1 saat önce okullarda hazır olması tavsiye ediliyor. Öte yandan sınava giren adaylar AÖF yaz okulu sınavı soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak sorusuna cevap arıyor. 2022-2023 yılına ait AÖF yaz okulu sınav soruları ve cevaplarının önümüzdeki 1 hafta içerisinde paylaşılacağı tahmin ediliyor. AÖF yaz okulu soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

AÖF YAZ OKULU SORULARI NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

2022-2023 AÖF yaz okulu sınavında çıkan tüm derslere ait soruların, Anadolum eKampüs sistemine yüklendikten sonra erişime açılması bekleniyor. Anadolu Mobil uygulaması ve https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifreleri ile oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF YAZ OKULU SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonrası sonuçların ne zaman açıklanacağı araştırılmaya başlandı. 19 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilen Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. Geçtiğimiz yıllar dikkate alındığında sonuçlar, genellikle sınav tarihinden itibaren yaklaşık 2 hafta içinde açıklanıyor. Sınav sonuçları, Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonundan öğrenilebilir. Buna göre AÖF yaz okulu sınavı sonuçlarının 5 Eylül'e kadar açıklanacağı tahmin ediliyor.

AÖF YAZ OKULU SINAVLARI KAÇ SORU?

Anadolu Üniversitesi yaz okulu sınavlarında adaylara sorumlu olunan her dersten 30 soru ve 40 dakika sınav süresi verilecek.

2022-2023 eğitim öğretim yılında ders geçme notu alt sınırı 35 olacak. Yaz okulu sınavlarında 35'in altında alan öğrenciler başarısız sayılacak.

AÖF yaz okulu sınavlarının yıl sonu başarı puanına katkısı %100 olacak. Örneğin aday sınavdan 75 alması durumunda başarı puanı da 75 olacak.

Sınavlarda 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürecek. Sınavın değerlendirilmesi ise 100 puan üzerinden yapılacak.