Burak Can Taşan kaza mı yaptı, öldü mü? Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan kimdir? Binlerce takipçisi vardı...

Adana'nın enerjik ve genç fenomenlerinden biri olarak bilinen 23 yaşındaki Burak Can Taşan, sosyal medyada motosiklet paylaşımlarıyla adından söz ettiriyordu. Hayatını motosikletine adayan genç adamın, neşe dolu anları ve cesur sürüşleri, binlerce takipçisinin ilgisini çekiyor ve onlara ilham veriyordu. Ancak hayatın içinde beklenmedik anlar da var; Burak Can Taşan'ın yaşadığı kaza da bunun en somut örneklerinden biri oldu. Peki, Burak Can Taşan kimdir? Burak Can Taşan kaza mı yaptı? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2023, 10:15 Güncelleme 16 Ağustos 2023, 10:16
Burak Can Taşan kaza mı yaptı, öldü mü? Sosyal medya fenomeni Burak Can Taşan kimdir? Binlerce takipçisi vardı...

İÇİNDEKİLER

Adana'nın Remzi Oğuz Arık Mahallesi'nde yaşanan olayda motosiklet sürücüsü Burak Can Taşan hayatını kaybetti. Taşan'ın motosikleti, köpeğe çarpması sonucu devrildi. Peki, Burak Can Taşan kimdir? Burak Can Taşan kaza mı yaptı? İşte detaylar...

BURAK CAN TAŞAN KAZA MI YAPTI?

Kazada ağır yaralanan Taşan, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen genç fenomen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Gencin ölümü, sosyal medya platformlarında ve yerel haberlerde geniş yankı uyandırdı.

HAYATINI KAYBETTİ

Burak Can Taşan'ın özellikle motosikletiyle yaptığı videolar ve paylaşımlarla tanındığı belirtildi. Sosyal medya üzerinden geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Taşan, motosiklet tutkusuyla biliniyordu. Ancak maalesef, bu tutkusunun sonucunda yaşanan kaza onun hayatına mal oldu.

BURAK CAN TAŞAN KİMDİR?

Sosyal medyada 83 bin takipçisi bulunan Video İçeriği Üreticisi 23 yaşındaki Burak Can Taşan'ın motosiklet tutkunu olduğu ve paylaştığı motosiklet videoları ile fenomen olduğu öğrenildi. Öte yandan Taşan'ın 3 Temmuz'da kız arkadaşı motosikletçi sosyal medya fenomeni Yaren Kara'ya evlilik teklifi yaptığı ve düğün hazırlığında olduğu öğrenildi.

Burak Can Taşan kimdir, kaç yaşında Sosyal medya fenomeni Burak Can motor kazasında öldüTaşan'ın kız arkadaşının evlilik teklifinden sonraki paylaşımında, "2022 son kıyağını yaptı ve seninle tanışmamı sağladı, sonrasında tüm ezberleri bozdum. Bu zamana kadar sevmeyi de sevilmeyi de bilmiyormuşum, seninle öğrendim sevgilim. İçimdeki iyiyi hep diri tuttuğun için, ellerini ellerimden ayırmadığın için minnettarım. Ömrümün sonuna kadar seninle yol yürümeye, sürmeye hazırım" yazdığı görüldü.