İstanbul'da deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Kandilli - AFAD son depremler listesi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı son dakika deprem haberlerİ ile vatandaşlara güncel deprem bilgisini vermeye devam ediyor. Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İstanbul'da deprem mi oldu, kaç şiddetinde? Kandilli - AFAD son depremler listesi!

Giriş Tarihi 13 Haziran 2023, 07:31 Güncelleme 13 Haziran 2023, 14:24
İstanbul’da deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Kandilli - AFAD son depremler listesi!

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberine göre İstanbul, Düzce, Ankara'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD depremin merkez üssünün Bolu Merkez olduğunu duyurdu. Bu noktada Kandilli - AFAD son depremler listesi sıkça araştırılmaya başlandı. Sosyal medyada da depremi hisseden vatandaşlar tarafından paylaşımlar yapılmaya başlandı. Peki az önce kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte son dakika gelişmenin detayları...

SON DAKİKA!

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD depremin derinliğini 9.12 olarak kaydederken korkutan deprem, İstanbul'da da hissedildi. Bolu ve Düzce'de yaşayan vatandaşlar depremle ilgili korkularını sosyal medyadan dile getirdi.

SON DAKİKA: DEPREM UZMANI ERSOY'DAN İLK YORUM! 'BU BÖLGEDE...'

Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Bolu'da gerçekleşen depremle ilgili sıcağı sıcağına şu ifadeleri kullandı: 'Gelecekte bu bölgede yeni depremler beklenebilir. 4.8 şiddetindeki deprem Düzce'nin doğu ucunda olduğu için bunu izlememiz gerekiyor. Bolu tarafına da bir gerilim taşınmıştı. İzlenmesi gereken bir deprem olarak değerlendiriyoruz.'

AFAD Başkanı "Bolu ilimizde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır" açıklamasını yaptı.

DEPREM Mİ OLDU?
AFAD son depremler ve Kandilli son depremler listesine göre deprem mi oldu, deprem kaç şiddetinde oldu sorularına cevap bulabilirsiniz. Aşağıdaki son dakika deprem listesi aracılığıyla son depremler ve deprem şiddeti hakkında bilgi alabilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ!

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı son dakika deprem haberlerİ ile vatandaşlara güncel deprem bilgisini vermeye devam ediyor. İşte AFAD son depremler listesi!